Klassiek driegangen-kerstmenu

Na het vegetarische viergangen-kerstmenu deel ik vandaag ook nog een klassiek driegangen-kerstmenu met je! Met een heerlijke zalmcarpaccio vooraf (die je van tevoren al kunt maken en afgedekt weg kunt zetten tot gebruik), een gevulde kalkoenrollade (die niet kan mislukken!) als klapstuk en de lekkerste chocolade moelleux om de gaatjes mee te vullen. Een op en top verwenmenu waar je iedereen blij mee maakt! 

Driegangenmenu

Voorgerecht 

Zalmcarpaccio met crème fraîche en kruidenolie

♥♥♥

Hoofdgerecht

Gevulde kalkoenrollade met ham, cranberry en salie

♥♥♥

Dessert

Moelleux (chocolade lava-cakeje)

Voorgerecht – Zalmcarpaccio

Zalmcarpaccio

Hoofdgerecht – Gevulde kalkoenrollade

Tip: serveer met feestelijke ovenaardappels, haricots verts met katenspek, of spruitjes met spek en walnoot of geroosterde groenten uit de braadslee en cranberrysaus.

Gevulde kalkoenrollade

Dessert – Moelleux (chocolade-lava-cakeje)

Moelleux uit'Aan tafel met Floorabella'

Geniet en maak er een onvergetelijk kerstfeest van!

Thema recepten, Menu's, Kerstrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(0 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin