Klassiek driegangen-kerstmenu

Na het vegetarische viergangen-kerstmenu deel ik vandaag ook nog een klassiek driegangen-kerstmenu met je! Met een heerlijke zalmcarpaccio vooraf (die je van tevoren al kunt maken en afgedekt weg kunt zetten tot gebruik), een gevulde kalkoenrollade (die niet kan mislukken!) als klapstuk en de lekkerste chocolade moelleux om de gaatjes mee te vullen. Een op en top verwenmenu waar je iedereen blij mee maakt! 

Driegangenmenu

Voorgerecht 

Zalmcarpaccio met crème fraîche en kruidenolie

♥♥♥

Hoofdgerecht

Gevulde kalkoenrollade met ham, cranberry en salie

♥♥♥

Dessert

Moelleux (chocolade lava-cakeje)

Voorgerecht – Zalmcarpaccio

Zalmcarpaccio

Hoofdgerecht – Gevulde kalkoenrollade

Tip: serveer met feestelijke ovenaardappels, haricots verts met katenspek, of spruitjes met spek en walnoot of geroosterde groenten uit de braadslee en cranberrysaus.

Gevulde kalkoenrollade

Dessert – Moelleux (chocolade-lava-cakeje)

Moelleux uit'Aan tafel met Floorabella'

Geniet en maak er een onvergetelijk kerstfeest van!

Thema recepten, Menu's, Kerstrecepten

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(0 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin