Een kijkje in de keuken week 19-2021

Elke week gun ik je een kijkje in onze keuken. Hoe ziet ons dagelijks leven eruit en wat staat er ’s avonds op tafel? Je leest en ziet het hier!

Wil je niks missen? Volg ons live op Instagram! Heb je zelf ook een leuke foto gemaakt van een KeukenLiefde-gerecht? Tag KeukenLiefde op social media, of deel je foto met #keukenliefde. Dan kunnen wij ook meegenieten!

Dinsdag

Gisteren is de meivakantie hier begonnen dus de kleine mini me is gezellig thuis. We ontbijten samen met wentelteefjes die Ella-Marie zelf maakte van oud stokbrood dat ze vond in de vriezer. Was heerlijk!

Ella-Marie bakt ’s middags een lekkere stroopwafelcake. Dit gebeurt er dus als ik hem een tijdje zonder toezicht op het aanrecht laat staan… Hij lijkt wel aangevreten door muizen! ??‍♀️

Een kijkje in de keuken week 19-2021

’s Middags stuur ik Johan een appje wat we vanavond moeten eten. Ik heb eigenlijk geen zin om boodschappen te doen of om te koken. Maar Johan heeft een goed idee. Hij stelt voor om op de terugweg naar huis even wat te halen bij McDonalds…. Jaaahaaaaa!!!!! Precies waar ik en mini me zin in hebben. 🙂 Helaas was de friet lauw, maar ach, dat mocht de pret niet drukken… Vond trouwens wel dat de menukeuze erg beperkt was. Er zijn bijvoorbeeld maar 2 vegaburgers waar je uit kunt kiezen. Dat moet toch beter kunnen?! Afijn, Johan en ik namen een crispy chicken burger (kip voor Johan, vega voor mij) en een gewone kipburger voor Ella-Marie.

Een kijkje in de keuken week 19-2021

Na het eten kwamen Johan zijn ouders een kopje koffie drinken en namen Ella-Marie daarna mee naar huis om te logeren.

Een kijkje in de keuken week 19-2021

Woensdag

Ik heb vandaag het rijk voor mezelf alleen want Ella-Marie is bij opa en oma en Johan is de deur uit om te werken. Terwijl er op de deel verder geklust wordt, werk ik een dagje op kantoor.

Een kijkje in de keuken week 19-2021


Een kijkje in de keuken week 19-2021

Een kijkje in de keuken week 19-2021

Heel blij met de mooie sierlijsten om de kozijnen.

En als je tussendoor dan even de woonkamer inloopt dan tref je dit aan…

Een kijkje in de keuken week 19-2021

Donderdag

Vandaag sta ik weer een dagje in de keuken. Ik ga onder andere aan de slag met een campagne voor AH waarvoor ik een grote doos en tas vol met ingrediënten kreeg, en maakte nog een aantal nieuwe recepten voor de website. Ze komen eraan! 🙂

Vrijdag

Johan is vrij vandaag en zit in de ochtend bij mij op kantoor. Tussen de middag luncht Johan met een kliekje eten van gisteren en ik beleg twee rijstewafels voor mezelf.

Een kijkje in de keuken week 19-2021

Links een rijstewafel met ham en kaas en rechts een rijstewafel met pindakaas en kipfilet. Bovenop komkommers met sambal manis. ?

Na de lunch ging ik nog even de keuken in om nog twee recepten voor de website te maken.

Eind van de middag wordt er nog even gewandeld met Nacho.

Zaterdag

In de koelkast ligt nog een pak roerbakgarnalen uit de doos van AH die vandaag op moet en met wat noedels uit de kelder en wat verse ingrediënten uit de koelkast maak ik daar snel een lekker wokgerecht mee. Was erg lekker dus het recept komt eraan!

Een kijkje in de keuken week 19-2021

Als de keuken is opgeruimd gaan we met z’n drieën even boodschappen doen en lopen we binnen bij de Action en de kringloopwinkel. Twee winkels waar we graag altijd even rondsnuffelen en nooit met lege handen naar buiten lopen… 🙂 Weer thuis ging Ella-Marie aan de slag met een tie-dye pakket die ze zag bij de Action.

Een kijkje in de keuken week 19-2021

Daarna gingen we weer een rondje dijk wandelen.

’s Avonds word er weer een filmpje gekeken met z’n allen. Nacho vond het maar een enge film en durfde niet te kijken… ?

Zondag

Nadat ik heerlijk heb uitgeslapen mag ik beneden aanschuiven aan een gedekte tafel voor een lekker moederdagontbijtje. Simpel geluk, daar kan niks tegenop!

Een kijkje in de keuken week 19-2021

De rest van de dag hebben we lekker in de tuin gerommeld en genoten van heerlijk zonnig zomerweer (dat pittige buitje en die paar luidruchtige onweersbuien tussendoor vergeten we maar gewoon).

’s Avonds eten we voor het eerst dit jaar weer lekker buiten in de tuin!

Een kijkje in de keuken week 19-2021

Maandag

Johan werkt een dagje thuis vandaag en Ella-Marie zit in de tweede week van de meivakantie dus we zijn allemaal thuis vandaag. Johan vertrekt om half een ’s middags even naar de winkel om nog snel iets te halen voor de lunch en komt tien minuten later terug met deze tas!

Hij had als verrassing voor ons drie lekkere sandwiches besteld bij Brasserie Aan tafel bij Jan in ons dorp. Was heerlijk! ?

Een kijkje in de keuken, Inspiratie

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde