Een kijkje in de keuken week 30-2021

Elke week gun ik je een kijkje in onze keuken. Hoe ziet ons dagelijks leven eruit en wat staat er ’s avonds op tafel? Je leest en ziet het hier!

Wil je niks missen? Volg ons live op Instagram! Heb je zelf ook een leuke foto gemaakt van een KeukenLiefde-gerecht? Tag KeukenLiefde op social media, of deel je foto met #keukenliefde. Dan kunnen wij ook meegenieten!

Dinsdag

Johan zijn laatste werkweek voor de vakantie is ingegaan. Ella-Marie heeft al vakantie en is gezellig thuis. Ik moet deze week nog werken en probeer zoveel mogelijk recepten uit te schrijven en in te plannen voor volgende week zodat ik dan ook lekker vakantie kan vieren zonder dat ik achter de computer moet kruipen. Tussendoor kook ik nog een paar recepten voor de website die ’s avonds meteen ons avondeten zijn.

Woensdag

Nacho en Ella….

’s Avonds gaat de barbecue weer aan en grill ik kip van de poelier met wat courgettespiesjes en een gevuld stokbrood met kruidenboter. Die laatste wilde ik als recept op de website delen maar de onderkant van het stokbrood was volledig zwartgeblakerd terwijl de bovenkant nog zacht was. Geen succes dus. Ik wil het nog een keer proberen maar dan leg ik het stokbrood op indirecte of lage hitte en laat het folie aan de bovenkant open…. Ik ben niet zo’n kluiver trouwens dus die kipfilet was voor mij. 🙂

Donderdag

Ook vandaag maak ik nog een paar recepten voor de website. De courgette die ik nodig heb voor een van de recepten pluk ik vers uit de moestuin. Ook kan ik twee komkommers plukken en de sperziebonen laten ook niet lang meer op zich wachten.

De dahlia’s die voor de moestuin tegen het schapenhek staan beginnen nu ook volop te bloeien. Die weelderige vormen en felle kleuren, ik hou van dahlia’s!

En weer gaat ’s avonds de barbecue aan. Ik had nog een zak voorgekookte aardappelpartjes liggen en twee pakken UNOX chipolata worstjes en die kunnen prima op de barbecue worden bereid. De aardappeltjes bak ik in de paellapan en de worstjes op de bakplaat. Erbij de gegrilde courgettes die ik vanmiddag had gemaakt. Was heerlijk.

Vrijdag

Kijk hier nou liggen op de bank…. De grote ondeugd. Foei!

Een kijkje in de keuken week 30-2021

Ella-Marie is naar een kinderfeestje en ondertussen bak in een carrot cake. Morgen wordt Ella-Marie alweer elf jaar en naast een slagroomtaart van de bakker bak ik altijd zelf nog een taart. Op verzoek van Ella dus carrot cake.

Een kijkje in de keuken week 30-2021

Eind van de middag genieten Johan en ik nog even van de rust 😉 met een bladerdeeghapje uit de oven en een drankje.

Een kijkje in de keuken week 30-2021

Daarna gaan we nog even aan de slag om wat voorbereidingen voor morgen te treffen. Voordat we overal klaar mee zijn is het half negen en hebben we geen zin meer om te koken. Diepvriespizza it is. 🤭

Een kijkje in de keuken week 30-2021

Zaterdag

Vandaag elf jaar geleden kwam dit mooie meisje op de wereld. ♥️ Hieperdepiep Hoera! 🥳♥️

 

Het was een heerlijke dag vol visite, taart, cadeautjes en vooral, heel veel gezelligheid!

Zondag

Vandaag zijn we druk met inpakken voor de vakantie en de logeerkamer klaarmaken. Morgenvroeg vertrekken wij voor een weekje naar Frankrijk en mijn broer logeert een weekje in ons huis. Wel zo fijn voor de hond en katten en alle planten en potten! 🙂 We hadden het zo druk dat ik helemaal vergat een foto te maken voor het kijkje… 🙂 Maar ik beloof jullie dat ik dat goed maak met veel vakantiefoto’s als we weer terug zijn! 🙂 Tot snel en fijne vakantie iedereen! 💋

Een kijkje in de keuken, Inspiratie

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde