Een kijkje in de keuken week 2-2022

Elke week gun ik je een kijkje in onze keuken. Hoe ziet ons dagelijks leven eruit en wat staat er ’s avonds op tafel? Kijk en lees gezellig mee!

Wil je niks missen? Volg onze stories op Instagram! Heb je zelf ook een leuke foto gemaakt van een KeukenLiefde-gerecht? Deel hem op social media en tag @keukenliefde erin, dan zien wij je foto ook en kunnen we hem delen!

Dinsdag

Zoals ik in het vorige Kijkje al vertelde hadden Johan en ik in de kerstvakantie het opruimvirus te pakken. Het hele huis moet eraan geloven. Vandaag is de kelder aan de beurt en zoals je ziet was dat nodig. Ondertussen staat Ella-Marie met een vriendinnetje in de keuken koekjes te bakken. Het was een gezellige bende in huis. 😉

Woensdag

We moesten er echt even uit en gingen een dagje naar Antwerpen. Het was waterkoud, druk en gezellig.

Donderdag

We houden een luierdagje thuis. We rommelen wat in en rondom huis, lunchen met een lekker broodje omelet en eten ’s avonds een heerlijke kapsalon van het bakblik met zalm en rauwkost.

Vrijdag

Er ligt nog wat oud stokbrood in de kast en daar bak ik wentelteefjes van als ontbijt. Daarna breng ik Ella-Marie naar mijn ouders om een paar daagjes te logeren. Johan en ik werken de rest van de dag nog wat op kantoor en ruimen het huis verder op. Zo fijn om hier eindelijk eens echt tijd voor te hebben.

Zaterdag

Eind van de ochtend maak ik alvast stoofvlees voor het avondeten. Zo heeft het vlees rustig de tijd om zacht te worden. Ik maakte een aantal stories van de bereiding die ik deelde op Instagram. Heb je ze gezien? Je kunt ze terugkijken in de feed in de opgeslagen hoogtepunten ‘recepten’. Omdat ik heel veel vragen kreeg naar het recept schreef ik dat de volgende dag uit en deelde die ook in de stories. Mocht je het gemist hebben, hieronder deel ik het recept nog een keer. Het was heel lekker! We aten er krieltjes uit de oven en een aangemaakte salade bij. Voordat we ’s avonds gaan eten maken we eerst nog een wandeling met Nacho over de dijk. Het water staat weer hoog.

Zondag

We slapen lekker uit en ontbijten met een broodje en roerei. Eind van de middag rijden we naar mijn ouders om Ella op te halen en om de verjaardag van mijn broer te vieren. Een gezellige afsluiting van de kerstvakantie. Morgen moet Ella weer naar school. Johan is maandag en dinsdag nog vrij.

 

Maandag

De wekker gaat vroeg, de vakantie is weer voorbij. Ella gaat naar school, Johan is thuis en doet onder andere de administratie en ik heb een kookdag, de eerste van het jaar. Eind van de middag maakt Johan een wandeling met Nacho over de dijk en ruim ik de keuken weer op.

 

Een kijkje in de keuken, Inspiratie

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde