Een kijkje in de keuken week 3-2021

Elke week gun ik je een kijkje in onze keuken. Hoe ziet ons dagelijks leven eruit? Wat doen we allemaal en wat staat er ’s avonds op tafel? Je leest het hier!

Wil je niks missen? Volg ons live op Instagram! Heb je zelf ook een leuke foto gemaakt van een KeukenLiefde-gerecht? Tag KeukenLiefde op social media, of deel je foto met #keukenliefde. Dan kunnen wij ook meegenieten!

Dinsdag

Daar gaan we weer: de derde week thuisleren van 2021!

Een kijkje in de keuken week 3-2021

Ik werk ’s ochtends tot de lunch op kantoor. ’s Middags ga ik de keuken in om te koken. Ik probeer elke dag een nieuw recept te maken voor ons tweede kookboek vol met heerlijke familiegerechten. Dat vind ik fijner en relaxer dan een kookdag waarop ik meerdere recepten moet maken en fotograferen. Nu sta ik ’s middags heel ontspannen in de keuken en heb ik na het koken alle tijd om een mooie foto te maken. Extra voordeel: het avondeten hoeven we ’s avonds alleen maar even op te warmen!

Een kijkje in de keuken week 3-2021

Ik bereidde ook alvast het gerecht voor morgen voor….

Een kijkje in de keuken week 3-2021

’s Avonds hoefde we het eten alleen maar op te warmen. Heerlijk vind ik dat!

Ik zal voorlopig weinig foto’s van ons bord avondeten laten zien, omdat ik anders teveel de gerechten voor ons tweede kookboek verklap. Hoewel, ik denk dat bovenstaande foto’s je toch al een aardig idee geven… 🙂

Woensdag

Weet jij wat ik hiermee ga maken? Het resultaat zag je misschien al voorbij komen in onze Insta-stories.

Donderdag

Momenteel zien al onze dagen er hetzelfde uit en doen we niet veel meer dan op kantoor zitten…

Een kijkje in de keuken week 3-2021

Vrijdag

en koken…

Na het koken en fotograferen van twee gerechten moet ik heel even uitrusten op de bank. Ik krijg namelijk last van mijn rug als ik een tijd in de keuken heb gestaan. Hier zegt Johan dat ik met mijn luie kont van de bank moet komen en de afwas moet doen…

Een kijkje in de keuken week 3-2021

Ik zeg: “hierna moet je ook kantoor en de hal nog even zuigen… ” ?

Een kijkje in de keuken week 3-2021

Zaterdag

Het laatste kookboekgerecht dat ik deze week maak….

Eind van de ochtend kwamen Johan zijn ouders wat spullen brengen van Johan zijn opa en oma (helaas nu allebei overleden) die we graag wilden hebben: o.a. deze houten lepels die de oma van Johan met kralen had versierd.

Een kijkje in de keuken week 3-2021

Eind van de middag gaan we met z’n drieën wandelen met Nacho. Die wandelingen aan het eind van de middag zijn een verademing na een hele dag binnen zitten. Het begint net te sneeuwen als we weggaan. Ella-Marie vindt de sneeuwvlokken geweldig en moet overal even stoppen om sneeuw te verzamelen. Ik vond het vooral koud en kon alleen maar denken aan botermalse ribbetjes die op ons lagen te wachten voor het avondeten.

Dit bordje eten smaakte meer dan prima na een frisse winterwandeling.

Een kijkje in de keuken week 3-2021

’s Avonds keken we een filmpje die tijdelijk werd onderbroken door sneeuwpret in de tuin.

Zondag

De volgende ochtend was Ella-Marie alweer vroeg in de sneeuw te vinden. Helaas was het hard aan het dooien en was het een papperige bende in de tuin.

Een kijkje in de keuken week 3-2021

Ontbijten met croissants, roerei en uitgebakken spek.

Een kijkje in de keuken week 3-2021

’s Middags bakte Ella-Marie een lekkere cake.

Een kijkje in de keuken week 3-2021

Maandag

Lunchen met een bagel met roomkaas en zalm. Het betere werk!

Daarna duik ik weer de keuken in…

Ella-Marie gaat op doordeweekse dagen op tijd naar bed en mag dan nog even lezen. Voor Johan en mij het moment om neer te ploffen op de bank met een beker thee, koffie of een glas wijn en te Netflixen. Momenteel kijken we de serie Lupin, die is echt goed!

Een kijkje in de keuken week 3-2021

Een kijkje in de keuken, Inspiratie

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

2 reacties

Deel je liefde

  1. Leuk inkijkje weer!
    Gecondoleerd met het verlies van oma:( veel sterkte allemaal!

    Ik ben stiekem wel een beetje jaloers op jullie prachtige huis en tuin..zo gezellig!
    De slome staat hier weer aan met stoofvlees en bier(jou recept) vriendlief wil dit minimaal elke 2weken eten hahaha

    1. Ah, dankjewel Mandy! Mannen en vlees hè, dat is hier niet veel anders, haha!

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde