Een kijkje in de keuken week 33

Elke week gun ik je een kijkje in onze keuken. Geen gestileerde of opgeleukte foto’s van ons leven maar rauw beeldmateriaal, KeukenLiefde unplugged dus …

Wil je niks missen? Volg ons live op Instagram! Heb je zelf ook een leuke foto gemaakt van een KeukenLiefde-gerecht? Deel hem dan op Instagram onder vermelding van #keukenliefde. Je foto wordt dan automatisch vertoond onderaan op de KeukenLiefde-homepage!

Maandag

Toen we gisteravond na een dag autorijden thuiskwamen uit Italië vonden we deze aardbeienkwarktaart in de koelkast die Johan zijn moeder voor ons heeft achtergelaten. Dat is nog eens lekker thuiskomen! Hier vind je het recept.

Vandaag brengen we de Nissan Qashqai weer terug naar Amsterdam, maar eerst maken we onze nieuwe vriend nog even schoon.

Dit verspakket van de SPAR werd thuisbezorgd maar omdat wij woensdag gaan verhuizen en ik al eten uit de diepvries had gehaald maak ik mijn schoonmoeder er blij mee.

Woensdag

Na maanden wachten is het eindelijk zover: we krijgen vandaag de sleutel van ons huis in Dreumel!

Woensdagavond halen we een frietje bij de dorpscafetaria.

De rest van de week staat volledig in het teken van de verhuizing. Op vrijdag en zaterdag komt Schildersbedrijf Van den Berg & Den Haan om het hele huis vanbinnen te schilderen. Overal frisse witte muurtjes, daar knapt het huis van op! Daarna kunnen we de boel inrichten.

De vorige bewoners hebben een briefje voor ons achtergelaten met daarop de namen van alle fruitbomen in de tuin/boomgaard. We zijn nu trotse bezitters van een verschillende appelbomen (Sterappel, Dijkmanszoet, Rode Boskoop en Discovery), pruimenbomen (Monsieur Hâtif en Susina Stanley), Conference peer, een kersenboom en een walnotenboom. De appels vallen al van de boom af dus volgende week ga ik maar eens aan de bak!

Johan zijn ouders helpen ons de hele week met verhuizen, m’n broer helpt een dag mee met sjouwen, Johan zijn zus, zwager en neefje komen langs met wat lekkers van de bakker en helpen een handje mee en m’n moeder brengt een grote pan soep, bolletjes en beleg mee voor de lunch. Blij met zulke lieve familie!

Zaterdagavond maken we een lekkere broodpizza voor Ella en ’s avonds als Ella op bed ligt genieten Johan en ik van een filmpje en een plank met hapjes!

Zondag is de eerste dag dat we met z’n drieën thuis zijn. We slapen lekker uit en pakken de rest van de verhuisdozen uit. Aan het eind van de middag gaan we naar Johan zijn ouders. Ze zijn vandaag 35 jaar getrouwd en we gaan daar lekker eten. Chinese rijsttafel! Altijd lekker. Een gezellige afsluiting van een bijzondere week.

GA JE OOK IETS LEKKERS KOKEN?

❤Deel een foto van jouw gerecht op Instagram of Facebook met #keukenliefde. Ik kijk ernaar uit om te zien wat voor lekkers jij op tafel tovert!

❤Nog meer inspiratie nodig voor het avondeten? Reserveer hier ons kookboek KOKEN MET KEUKENLIEFDE: 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag! Het boek ligt omstreeks 17 oktober in de winkels maar door hem nu alvast te reserveren valt hij straks automatisch op jouw deurmat en ben je verzekerd van een exemplaar!

❤Volg je ons ook op YouTube? Elke dinsdag verschijnt daar onze nieuwe weekvlog! Abonneer je hier! (Het is gratis en uitschrijven kan op ieder moment.)

Een kijkje in de keuken, Inspiratie, K♥L ontdekt ..., Persoonlijk

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

2 reacties

Deel je liefde

  1. Tamara

    Wauw wat een prachtig huis met prachtige boomgaard! Mag je trots op zijn 🙂

    1. Dankjewel Tamara, dat zijn we ook wel een beetje! 🙂

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde