Een kijkje in de keuken week 37-2023

Een kijkje in de keuken week 37-2023. Elke week deel ik hier een persoonlijke binnenkijker. Hoe zag onze week eruit en wat stond er ’s avonds op tafel? Kijk en lees gezellig mee in dit Kijkje in de keuken week 37-2023.

Tussendoor ook graag op de hoogte blijven? Volg onze stories op Instagram en Facebook! Hier delen wij regelmatig filmpjes van achter de schermen. Heb je zelf een leuke foto gemaakt van een KeukenLiefde-gerecht? Deel hem op social media en tag @keukenliefde in je bericht, dan zien wij je foto ook!

Dinsdag

Johan en Ella-Marie zijn de deur uit en ik heb een kookdag voor de website. Viel niet mee om mezelf te motiveren te gaan koken terwijl het buiten 30 graden was en de zon scheen. Maar het lukte en ’s avonds kon iedereen pakken waar hij of zij zin in had. Na het eten werd het gras nog even gemaaid en daar had Johan duidelijk plezier in… 😉

Woensdag

Ook vandaag sta ik in de keuken. Ik maakte en fotografeerde de eerste recepten voor het nieuwe kookboek ‘Wereldgerechten’ dat eind volgend jaar uitkomt! Whoohooo! Het gaat echt weer een heel mooi kookboek worden met bekende wereldgerechten die je eenvoudig zelf kunt maken. ’s Avonds kon iedereen weer opwarmen en werelds genieten. 😉 Ik vind dat heerlijk trouwens, overdag koken (vooral doordeweeks) zodat ’s avonds iedereen kan opscheppen en opwarmen. Toegegeven, sommige gerechten smaken voor de tweede keer opgewarmd misschien iets minder lekker, maar ik vind het zo relaxed als het avondeten al klaar is. Ik ben heel benieuwd hoe dat bij jullie gaat? Koken jullie elke dag vers, of koken jullie ook graag van tevoren? Als de keuken weer spik en span is plof ik buiten neer met de nieuwe WLS. Mijn favoriete leesvoer!

Donderdag

Vandaag heb ik een kantoordag en werk ik onder andere alle recepten van de kookdagen uit en bewerk de foto’s. ’s Avonds waren er nog genoeg, jawel, kliekjes! Joehoe!

Vrijdag

Johan is vrij vandaag en dat vind ik altijd gezellig. ’s Ochtends begint onze dag op kantoor en ’s middags rommelen we rondom huis. Johan maakte ’s middags kippenvleugels op de EGG als snack voor in het weekend en Ella-Marie kookte ’s avonds (helemaal zelf) broccolisoep en maakte panini’s met tomaat, pesto en mozzarella. Was echt heerlijk!

Zaterdag

Terwijl Johan met Ella-Maria mee is naar een uitwedstrijd van de voetbal, rommel ik thuis wat aan. Ik zet de laatste nieuwe artikels in de KL-shop (Alle nieuwe artikels staan nu in de shop! Snuffel hier maar eens rond.) en daarna deed ik nog wat huishoudelijke klusjes. Je kent het wel: wasjes draaien, strijken, stoffen, stofzuigen, ramen lappen. Mijn favoriete weekendbesteding. ’s Avonds aten we pannenkoeken!

Zondag

De zondag is onze niks-moet-alles-mag-dag. Het is 32 graden dus besluiten we lekker thuis te blijven en ons mak te houden. Er wordt wat gerommeld in de tuin, een bordspelletje gespeeld, lekker geluncht, er worden boekjes gelezen en ’s avonds gaat de EGG weer aan voor een lekker kippetje. Johan maakt voor iedereen een bakje sla erbij, hij maakt zelf appelmoes en bakt frietjes. Feestmaal hoor!

Maandag

En toen was het weer maandag. De wekkers gaan vroeg af en als iedereen de deur uit is, begin ik mijn werkdag met een lekkere mok cappuccino op kantoor. Daar zit ik de hele dag tot Ella-Marie ’s middags weer thuis komt. Eind van de middag drinken we nog even even een drankje in de tuin en wordt er gespeeld met Nacho. ’s Avonds worden nog een keer kliekjes uit de koelkast opgewarmd en gegeten. Morgen worden de nieuwe weekboodschappen thuisbezorgd en dan is het fijn als de koelkast redelijk leeg is. Maar weer zien wat deze week ons weer gaat brengen. Vast een hoop lekkers. 😉 Tot volgende week!

Een kijkje in de keuken

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

5 reacties

Deel je liefde

 1. Emmy

  Ook in 2024 geen kijkjes meer in de keuken, jammer!

 2. yvonne

  Beste Annemiek,

  Ik mis je nieuwsbrief. Ik kan niet terugvinden of je daar mee bent gestopt of elders te vinden?

  Groet, Yvonne

  1. Rolien

   Ik mis al weken “Een kijkje in de keuken”. De nieuwsbrief krijg ik wel. Ligt dit aan bepaalde instellingen?? Ik dacht zoiets een keer gelezen te hebben. Week 37 is de laatste die ik kan zien.

   1. yvonne

    Ik bedoel ook “een kijkje in de keuken”

 3. Wat een schattige huisdieren hebben jullie

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde