Ingrediënten

  • 4 eieren
  • 2 el mayonaise
  • Snufje kerriepoeder
  • Optioneel, paar druppeltjes Maggie
  • Paar sprietjes bieslook, fijngehakt

 

Bereiding

  1. Kook de eieren in kokend water in 9 minuten hard. Spoel af met koud water en pel ze direct. Laat de eieren afkoelen.
  2. Hak de eieren fijn en meng ze in een kom met de overige ingrediënten. Breng indien nodig verder op smaak met zout en peper.

Eiersalade - basisrecept

Eiersalade - basisrecept

Reserveer ons nieuwste kookboek: FAMILIEGERECHTEN

Reserveer hier ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN

Medio september komt ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN uit! Reserveer hem nu en hij valt straks als een van de eerste bij jou op de deurmat! 

Bestel nu!

(0 stemmen)
3 reacties

Verdeel je liefde

  1. Mariska

    Heerlijke eiersalade. Zo maak ik hem altijd al. En juist wat Maggie dat geeft juist een heerlijke smaak !!!

  2. Ingrid

    Hoi Annemiek, hoe kan het en kan ik het verhelpen dat als ik eiersalade maak en het tot de volgende dag wil bewaren, er dan vocht bij zit. Soms best veel en dan is het niet meer lekker.

    1. Hoi Ingrid, eiersalade wordt naar verloop van tijd altijd iets vochtiger omdat er vocht uit de eieren komt. Voeg daarom niet teveel mayonaise toe als je hem iets langer wilt bewaren.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin