Ella-Marie kookt knakworst spaghetti

Ella-Marie kookt knakworst spaghetti

Dit is een leuk recept om kinderen te laten maken tijdens bijvoorbeeld een verjaardagsfeestje. Zet ze allemaal aan een tafel en laat ze zelf de spaghetti door de knakworstjes prikken. Kinderen vinden dit fantastisch leuk om te doen evenals het opeten ervan!

Ingrediënten
knakworstjes
spaghetti
olijfolie

DSC_4444_800x536

Verder nog
grote kookpan

Bereiding
Snijd de knakworstjes in middelgrote stukjes en laat je kinderen de gedroogde spaghetti erdoor prikken.

Ella-Marie kookt knakworst spaghettiDSC_4457_800x536DSC_4446_800x536

Als je de benodigde hoeveelheid hebt, kook je de spaghetti in een grote pan met kokend water beetgaar. Giet de knakworstspaghetti af en roer er wat olijfolie doorheen om plakken te voorkomen. Serveer direct.

DSC_4489_590x600

Wij laten onze dochter dit gerecht soms maken als we zelf ook spaghetti eten en koken de knakworstspaghetti dan mee met de gewone spaghetti. Na het afgieten vis je de knakworstspaghetti er voorzichtig uit.

DSC_4527_800x524 DSC_4522_800x536

Eet smakelijk!

Thema recepten, Wereldgerecht, Hollandse recepten

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(0 stemmen)
2 reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin