Enchiladas met gehakt en groenten

Deze enchiladas zijn lekker gevuld met gehakt, paprika, champignons en mais en gegratineerd met kaas in de oven voor een krokant korstje! Je kunt ze makkelijk voorbereiden en afgedekt in de koelkast bewaren tot gebruik. Voor serveren hoef je ze dan alleen in de oven af te bakken en te zorgen voor wat lekkere bijgerechten of toppings.

Het klinkt misschien een beetje raar, maar ik serveer deze enchiladas het liefst met een frisse salade (ijsbergsla, rode ui, komkommer, tomaat) en knoflooksaus… Verslavend lekker! Probeer zelf maar en laat me weten wat je ervan vindt! Ik ben benieuwd. 🙂 

Wereldgerecht, Vleesrecepten, Mexicaanse recepten, Ovenrecepten, Hoofdgerecht

Bestel ons nieuwe kookboek: Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN

17 september 2021 is ons nieuwe kookboek uitgekomen! Een bundel met al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Benieuwd? Bestellen kan hier!

Bestel nu!

(4 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin