Even voorstellen: nieuwe collega Miranda Ederveen!

Aangenaam!

36 winters jong. Gezin met man (40) en twee kids van 6 en 9 jaar. Woonachtig in Lienden, de mooie Betuwe. Bakken, interieur, fotografie, styling en eten zijn een aantal van mijn passies. Altijd in gevecht met gewicht en balans maar immer vrolijk. En ruim 32 jaar vriendschap met de grootste foodie van Nederland.

Ik ben Miranda Ederveen, aangenaam kennis te maken!

Passie voor eten

We ontmoette elkaar voor het eerst op de kleuterschool en het was vriendinnenliefde op het eerste kleutergezicht, ruim 32 jaar geleden. Toen Annemiek mij een aantal weken geleden vroeg haar te helpen met het bedenken en schrijven van leuke artikels voor haar geliefde Huis- en Tuinliefde en later ook voor Keukenliefde, voelde ik mij zeer vereerd. Ik ken weinig mensen die hun dromen najagen, en Annemiek is zo’n mens. Natuurlijk wilde ik haar helpen! Toen we nog kinderen waren was zij al veel in de keuken te vinden. Ze draaide zonder pardon een macaronisalade of een gevuld eitje in elkaar (die ik nog regelmatig op tafel heb staan) en dat vond ik zo cool! Jaren later verbaasde mij het dan ook totaal niet dat ze wat met haar allergrootste passie wilde gaan doen. Ze ging bloggen. Keukenliefde werd geboren.

Mevrouw Zoetekauw

En ze kreeg het steeds drukker. Ze kan ergens helemaal voor gaan, dus dit was een logisch gevolg van haar blog, wat een aardig succes begon te worden. ‘Miran’, zei ze, ‘bloggen, dat is ook echt wat voor jou! Ik geloof heilig in je, begin gewoon’! En zo ontstond mijn geliefde Mevrouw Zoetekauw, een alles dekkende lading voor iemand die dol is op zoet en bakken een van haar grote passies is. Keukenliefde heeft haar succes natuurlijk ruimschoots bewezen. Met de uiteindelijke welverdiende kroon op al het werk ontving ze vorig jaar, samen met haar gezin, de titel Foodblogger van 2016. Duizenden mensen volgen en lezen haar blog, waar ze 24/7 met ziel en zaligheid recepten voor bedenkt, kookt en bakt en fotografeert.

Primeur!

Trouwe lezers hebben inmiddels artikels van mijn hand op Huis- en Tuinliefde voorbij zien komen. Een onderdeel van mijn bestaan die ik met heel veel liefde invul. Maar ze heeft weer een primeur en die mag ik als eerste met jullie delen! Vanaf heden krijg ik mijn eigen rubriek bij Keukenliefde. En daar ben ik zó trots op! In BAKTIPS ga ik je adviseren met de beste tips op bakgebied. Schiften, klonteren, alternatieven voor suiker enz., het komt allemaal aan bod. Om de week kun je zo’n handige baktip van mij verwachten. Dat maakt het leven een stuk eenvoudiger nietwaar?

Ik hoop dat je er veel aan zult hebben en dat je nog steeds met heel veel plezier geniet van Annemiek, haar gezin en hun kookkunsten. Want die zijn nog lang niet uitgekookt!

Liefs,

Miranda Ederveen

Inspiratie

Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde