Bestel nu ons kookboek KOKEN MET KEUKENLIEFDE
Inspiratie nodig voor het avondeten? Bestel nu ons kookboek KOKEN MET KEUKENLIEFDE:
75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!
Flensjes met Nutella en banaan, dat is een heerlijke combi! Een flensje is eigenlijk hetzelfde als een pannenkoek alleen dan dunner gebakken.
Voor dit recept zijn flensjes smakelijker dan pannenkoeken omdat ze gevuld worden met Nutella en banaan en daarna worden opgevouwen. Dat is niet alleen lekker, maar ziet er ook heel feestelijk uit! Nog wat gehakte hazelnoten erover en dan, smullen maar!
Wereldgerecht, Kinderrecepten, Franse recepten, Dessert, Chocolade, Zoet
Maak de pannenkoeken volgens dit basisrecept. Voeg iets meer melk toe dan in het recept staat, zodat het beslag vloeibaarder wordt. Zo kun je het beslag makkelijker laten uitvloeien in de pan en dunnere pannenkoeken (flensjes) bakken. Gebruik steeds een klein beetje zonnebloemolie om de flensjes in te bakken.
Bestrijk de pannenkoeken met een laagje Nutella. Vouw de pannenkoeken in vieren en leg de plakjes banaan ertussen. Bestrooi met de hazelnoten en serveer direct.
Verdeel je liefde