Franse meringue

Heb je na het maken van mayonaise, lemoncurd of crème brûlée een paar eiwitten over? Bewaar ze voor zelfgemaakte meringue! Heerlijk om te verwerken in een toetje zoals eton mess of gewoon om zo van te snoepen.

Er zijn drie verschillende soorten meringue namelijk Franse, Italiaanse en Zwitserse meringue. Ik maak bijna altijd deze Franse meringue omdat ik die het makkelijkste vind en het resultaat stelt nooit teleur.

Wereldgerecht, Basisrecepten, Franse recepten, Gebak, Dessert, Zoete keuken, Zoet

Bestel ons nieuwe kookboek: Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN

17 september 2021 is ons nieuwe kookboek uitgekomen! Een bundel met al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Benieuwd? Bestellen kan hier!

Bestel nu!

(0 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin