Franse meringue

Heb je na het maken van mayonaise, lemoncurd of crème brûlée een paar eiwitten over? Bewaar ze voor zelfgemaakte meringue! Heerlijk om te verwerken in een toetje zoals eton mess of gewoon om zo van te snoepen.

Er zijn drie verschillende soorten meringue namelijk Franse, Italiaanse en Zwitserse meringue. Ik maak bijna altijd deze Franse meringue omdat ik die het makkelijkste vind en het resultaat stelt nooit teleur.

Basisrecepten, Wereldgerecht, Zoete keuken, Franse recepten, Zoet, Dessert, Gebak

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(3 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin