Crème brûlée

Deze romige vanillepudding bedekt met krokant suikerlaagje laat menig foodiehart sneller kloppen. Ik heb het natuurlijk over crème brûlée! Het is het perfecte dessert om te serveren tijdens een etentje, want je maakt hem al een dag van tevoren. Op moment suprême hoef je hem alleen nog maar te bestrooien met suiker en te karameliseren met een gasbrander of onder een hete ovengrill. Et voilà, smullen maar! 

Thema recepten, Wereldgerecht, Franse recepten, Kerstrecepten, Zoet, Dessert

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(0 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin