Crème brûlée

Deze romige vanillepudding bedekt met krokant suikerlaagje laat menig foodiehart sneller kloppen. Ik heb het natuurlijk over crème brûlée! Het is het perfecte dessert om te serveren tijdens een etentje, want je maakt hem al een dag van tevoren. Op moment suprême hoef je hem alleen nog maar te bestrooien met suiker en te karameliseren met een gasbrander of onder een hete ovengrill. Et voilà, smullen maar! 

Thema recepten, Wereldgerecht, Kerstrecepten, Dessert, Franse recepten, Zoet

Reserveer ons nieuwste kookboek: FAMILIEGERECHTEN

Reserveer hier ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN

Medio september komt ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN uit! Reserveer hem nu en hij valt straks als een van de eerste bij jou op de deurmat! 

Bestel nu!

(0 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin