Gado gado salade

Gado gado-5436

Enkele weken geleden volgde ik samen met andere foodbloggers in de Kookfabriek in Rotterdam een kookworkshop van tv-kok Robert Verweij. Aanleiding was de spaaractie van DekaMarkt waarbij je kunt sparen voor een prachtig gestroomlijnde RVS messenset inclusief messenblok van Thomas by Rosenthal Group (winactie is inmiddels ten einde).

Robert liet zien hoe eenvoudig het is om zelf steak tartare te maken, als je tenminste het juiste mes gebruikt. Het ‘groot santoku mes’ is daar ideaal voor; het gleed perfect door het malse rundvlees. Enkele minuten later dansten onze smaakpapilletjes van smulgeluk!

Na Roberts demonstratie ging ik vol bezieling zelf aan de slag. Ik maakte de alom geliefde Indonesische groentesalade gado gado met pindasaus – en gaf er natuurlijk mijn eigen draai aan! 😉 Ook nu kwam het multifunctionele santoku mes uitstekend van pas. Sperziebonen, wortels, tomaten; wat het ook is dat je wilt versnijden, en ongeacht hoe fijn, het gaat moeiteloos. Zelfs de eiersnijder voor het ei was overbodig!

Winactie Thomas by Rosenthal Group messenset

Toen ik naar huis reed, was ik een mooie ervaring rijker én twee complete Thomas-messensets. Woooohooo! Eén ervan blinkt inmiddels op mijn aanrechtblad – en de andere … GEEF IK WEG!

En de winnaar is …

Cornelia Ligtvoet! Van harte gefeliciteerd, jij bent de winnaar van de Thomas-messenset. Je hebt een mail ontvangen. 

Hoofdgerecht voor 2 personen — 20 minuten

Ingrediënten

 • 1 groentebouillontablet
 • 100 g sperziebonen, over de lengte gehalveerd
 • 100 g wortel, jullienne gesneden
 • 100 g voorgekookte kleine krieltjes naturel, in plakjes gesneden
 • 100 g taugé
 • Paar takjes verse koriander
 • 2 eieren
 • 1 kropje little gem
 • 1/4 stuk komkommer
 • 2 tomaten
 • 1 rood pepertje
 • 2 tot 4 el pindasaus
 • Handje cassave kroepoek
 • Handje gefrituurde uitjes
 • Zout en peper

Verder nodig
Kookpan met deksel, vergiet, mengkom

Bereiding
Breng een pan met 1 liter water en de bouillontablet aan de kook. Voeg de wortel en sperziebonen toe en kook ze circa 1 tot 2 minuten, ze moeten nog bite hebben. Voeg de laatste halve minuut van de kooktijd de taugé en krieltjes toe. Schep de groenten en krieltjes uit de pan, spoel af met koud water en laat goed uitlekken. Hak de koriander fijn en hussel door de groenten. Breng op smaak met peper en zout. Kook de eieren in circa 8 tot 10 minuten hard en spoel af met koud water. Pel ze direct.

Haal de slablaadjes los en was ze grondig. Dep voorzichtig droop met een theedoek. Snijd de komkommer, tomaten en eieren in plakjes en leg ze dakpansgewijs op de rand van een rond bord. Snijd het pepertje in smalle ringen. Leg een aantal hele slablaadjes in het midden en verdeel het groentemengsel eroverheen. Druppel de pindasaus over de salade. Garneer de salade met het pepertje, grof verkruimelde cassave kroepoek en gefrituurde uitjes.

Instagram week 36-53

Gado gado-5445

Enjoy!

Dit is een gesponsord bericht.

Wereldgerechten, Aziatische recepten, Indische recepten, Hoofdgerechten, Snelle recepten, Vegetarische recepten, Salades

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(0 stemmen)
72 reacties

Deel je liefde

 1. Lotte

  Ik ben gek op koken maar als je een bot mes wil hebben moet je bij mij in de lades kijken, iedere dag erger ik me weer(want JA,ík ben diegene die iedere dag kookt, in anderhalf jaar tijd heeft mijn vriend waar ik mee samen woon nog niet 1x voor me gekookt) miss is dát n goede reden voor hem eens te koken met een nieuw compleet goed werkend messenset…?

 2. Jeanet Pels

  Ik doe graag mee om kans te maken, omdat ik hem kado zou willen geven aan mijn oudste dochter die net haar 1e huis heeft gekocht. Wat zou hij mooi staan in haar nieuwe huisje, zodat ze heerlijk kan genieten met koken.

 3. José Thomas

  Eigenlijk heb ik als enige reden gewoon omdat ik gek ben op koken en de messenset echt super mooi vind.

 4. Priscilla van der zijde

  ik zou heeeeeeel graag willen winnen omdat ik op mezelf ga wonen en nodig al mijn lieve vrienden en familie uit voor een lekker diner , en ja dan moeten de messen scherp zijn hihi

 5. D de Haan

  Ik zou deze messenset goed kunnen gebruiken! Ondanks dat ik heel graag kook en (bijna) elke dag uitgebreid een gezonde maaltijd kook voor mijn kinderen, heb ik geen goed kookgerei! Brood, kip, bloemkool, alles wordt nu nog gesneden met een aardappelschilmesje 🙁 het scherpste mesje bij ons in huis. Maar echt handis is het niet, dus zou ik heel graag willen winnen.

 6. Janine

  Koken is mijn grootste hobby. Probeer elke dag wel iets nieuws uit.
  Maar goede mensen ontbreken nog in mijn keuken. Ik spring echt een gat in de lucht als ik zou winnen. Een droomprijs!
  Bovenstaand recept ziet er trouwens ook heel verleidelijk uit. Die ga ik snel eens maken.

 7. Katty Noël

  Ik kan geen reden bedenken waarom ik de messenset niet zou willen winnen, maar mijn persoonlijke reden waarom ik ze wel zou willen is omdat ik er gewoon dagelijks gebruik zou van maken. Het moet toch super zijn om thuis zelf je vis te fileren of een hespje te ontbenen. Dus graag!

 8. Margret

  Ik ben al een hele tijd op zoek naar een mooi en goed messenset. En ja nu heb ik hem gevonden. Zou hem heel goed kunnen gebruiken, want heb zelf een hele slechte set in de keukenlade liggen. Aangezien ik nooit iets win, probeer ik het toch weer, je weet maar nooit!!

 9. cbdkl

  Wauw zo’n mooie messenset staat bij mij niet te pronken op het aanrecht. Jammer want kan hem wel goed gebruiken. Eten veel verse groente die ik zelf snij en ook vlees snij ik vaak zelf. Verder is een goed mes om appeltaart, cake ed te snijden niet verkeerd. Kortom ik zou graag kans maken.

 10. Wat lief van je om één set weg te geven, Ik Oma van Gio zou het graag aan hem willen geven, Hij gaat na wat persoonlijke tegenvallers van twee jaar, weer verder met zijn opleiding chef kok Koken is zijn passie ! Ik weet dat hij het met volle overgave weer oppakt. En hoe leuk zou het zijn om met zo’n messen set weer aan de gang te kunnen gaan.!!!

 11. Grietje Nentjes

  Ooh wat een leuke actie! Ben net een aantal weken begonnen met koken, met recepten van jullie site. Omdat ik het zo leuk vind om zonder pakjes te koken. Thuis vinden ze het allemaal geweldig dat ik nu allerlei dingen uit probeer. Helaas ontbreken goede keukenmessen omdat deze eigenlijk door niemand gebruikt worden. Het lijkt me dan ook harstikke leuk om deze set te winnen, ze zullen zeker weten goed worden gebruikt!!

 12. Liesbeth

  Wat een geweldige actie en precies op tijd! Maandag krijgt mijn dochter de sleutel van haar eerste eigen huisje en dan begint het grote avontuur van zelf koken 🙂 Daar is zo’n mooie messenset natuurlijk onmisbaar bij, Want zeg nou zelf: ook een beginnend kok heeft een goed messenset nodig toch? Ik like en deel deze actie daarom ook graag op mijn facebook-tijdlijn.

 13. ramona

  Wat ontzettend gaaf. Heerlijk kokkerellen met mijn meisje!

 14. Helena

  Ik zou graag een compleet en goed messenset willen in mijn keuken! Heb nu een beetje bij elkaar geraapt zooitje en niet alles is meer even scherp 🙁
  Like en deel graag op facebook mee én ga hard duimen voor dit mooie messenset ! !

 15. Marion Poeste Thomas

  Ik maak heel graag kans op deze geweldige set. heb ze vandaag nog staan bewonderen in de dekamarkt.maar die puntjes sparen, dat schiet niet zo erg op en ik probeer het al samen met mijn zusje te doen. Ik ben net verhuisd en begin nu me rust te vinden en steeds meer zin om dingen uit te proberen om te koken, maar een fatsoenlijke messenset heb ik helaas niet, wat het soms wel wat lastiger maakt(eigenlijk helemaal geen messen set, gewoon 2 losse messen waar ik maar zoveel mogelijk mee probeer) Dit zou echt geweldig zijn. Groetjes Marion Poeste Thomas(natuurlijk het bericht ook op fb gedeeld)

 16. Ibolya Varga

  Net als iedereen zou ook ik dolgraag deze messenset willen winnen.
  Mijn oude messen zijn aan vervanging toe, en om toch lekker te kunnen blijven koken, zou ik ze dus heel goed kunnen gebruiken.
  Ik ben al druk aan het sparen bij de Dekamarkt, maar voordat je een hele set bij elkaar gespaard hebt ben je wel een paar maanden zoet. Dus weet niet of ik dat ga redden.
  En dus nu maar duimen!!!

 17. Heidi Claassen

  ik kan koken zonder pollepel, tang of spatel, maar een goed, scherp koksmes is een absolute must! Zo’n musthave, dat mijn koksmes een stuk dunner, gehavende en aan vervanging toe is! 😉

 18. Francine Meulenberg

  Graag zou ik deze set willen winnen, om de doodeenvoudige reden dat mijn huidige messenset helaas versleten is.

 19. Jurriaan Van Der Linden

  Heel graag ding ik me naar deze schitterende messenset. Ik hou heel erg van kokkerellen, maar heb helaas geen goede messenset meer. En paar jaar geleden een mooi ogende set gehad. Mijn vrouw had binnen 1 week het kleinste mesje krom door te proberen een blik te openen. Oh wat was ik woest. Achteraf bleek dat de messen haast van blik waren…
  Dus nogmaals, ik zou heel graag deze messenset op mijn aanrecht neerzetten!

 20. Wilma van 't Hof

  JA, mijn “messenverzameling” is echt toe aan vervanging Keukenliefde. Ze zijn ook al jarenlang intensief gebruikt door ons. Doordat het zo’n allegaartje is, liggen al die verschillende messen in de keukenla. Maar zo’n mooie messenset mag gezien worden. Misschien wel staande op mijn aanrecht. Past ook wel bij de stijl van mijn keuken.

 21. Diana

  Wauwie zou nu helemaal goed van pas komen. Mijn man heeft twee rechterhanden maar in de keuken twee linkse. Ben voor de derde keer aan mijn pols geopereerd (botje eruit, botje bij gevijld, gaatje in botjes en pees eruit en aan botjes ophangen) de rechterpols begint ook al, dussnijden wordt moelijker. dus eigenlijk met een goed messenset is snijden voor mij ook makkelijker.

 22. Mandy wernsen

  Ik zou heel graag het messenset willen winnen hij schijnt echt goed te zijn en ik kan hem goed gebruiken met mijm koksopleiding dus ze komen goed van pas

 23. Riekie Bos

  dit keukenprinsesje maakt onwijs graag kans op die toffe messenset!
  Goed gereedschap is het halve werk….. toch?
  duim duim duim duim duim

 24. Sezgi

  Dit zou echt super zijn mijn vriend heet Thomas en we staan vaak samen in de keuken te koken dus zou heel leuk zijn om dit te winnen voor onze uitzet en anders voor nu bij mij thuis . Dus ik ga duimen

 25. Omdat ik geen scherpe messen thuis heb (((

 26. Sandra Bethlehem

  Wauw wat een mooie set. Ik heb nu action messen, ze snijden wel, maar “echte” messen zijn natuurlijk een stuk fijner. Maakt het werken in de keuken een stuk leuker.

 27. Annelieke

  Ik vind je pagina super, makkelijke en lekkere recepten! En waarom ik de messenset wil winnen? Mijn vriend is chefkok en heet Thomas, dus dit messenblok zou fantastisch staan op ons aanrecht!!

 28. Elise

  Omdat je zoveel lekkere verse recepten hebt, waarbij een goede messenset niet mag ontbreken. Je website is top!

 29. Nina

  Het recept was prima, maar de groenten waren veel te dik gesneden wegens slechte messen 😉

 30. Nina

  De gado-gado salade lijkt me erg lekker. Denk dat ik die vandaag maar eens ga maken. Man blij, kids blij en ik blij!

 31. marleen korporaal

  Beste Annemiek,

  Wat zet jij veel leuke recepten op keukenliefde! Ik ben je website op facebook tegen gekomen nog niet zo lang geleden, het daar geliked en ik kijk altijd even wel recept je verzonnen hebt.
  Vandaag ga ik je gehaktballen van Restaurant De Librije uitproberen.
  Dat messenblok zou goed van pas komen. Binnenkort gaan we verhuizen en dan staat zo’n messenblok natuurlijk geweldig in mijn nieuwe keuken.

  groeten,

  Marleen korporaal

  1. marleen korporaal

   ps. je pagina inmiddels ook gedeeld op Facebook.

 32. Danielle

  Wat een schitterende messen. Wij wonen in Portugal en een tijdje geleden was dezelfde actie hier bij de Continente in Coimbra. Zelf had ik het idee dat gaat me wel lukken maar waarschijnlijk had heel Portugal dat ook. De messen waren niet aan te slepen. Helaas was ik voor de meeste messen te laat. We hebben er watertandend naar staan kijken. Ik probeer het nu dus maar op deze manier.

 33. Fen

  Allereerst mijn grote complimenten voor al het werk wat jij voor ons over hebt, en ook DOET!!!
  Het zijn juweeltjes van recepten, tenminste voor ons, gemakkelijk te maken en heel smakelijk.
  En nu waarom ik hier reageer, wat ik eigenlijk nooit doe, wij wonen in een gebied waar Deka Markt niet zit, dus ik kan er ook niet voor sparen, wat erg spijtig is want ik zou het heel goed kunnen gebruiken.

 34. Rob Kamminga

  Hoi Annemiek, allereerst bedankt weer voor dit heerlijke recept!

  Na jaren werken met professionele messen waren ze echt ‘op’ (want de handvaten gingen kapot) ben ik sinds enkele maanden aan het ploeteren met keukenmessen van een of ander onbekend (huis)merk. Ik smacht naar een echt goede messenset.
  Het is zo jammer dat ik ze nergens mag proberen, al was het maar een paar dagen maar de kenners die ik spreek zijn zeer te spreken over de Thomas messenset dus ik maak hier graag kans op.
  Als ik win beloof ik je wekelijks minimaal 3 van je recepten te koken!

 35. Ik duim, dat ik hem win!!

 36. Mariska Roos

  Winnen doe ik niet zo vaak
  Behalve als ik een maaltijd maak
  Volgens mijn man ben ik de beste kok
  Met of zonder messenblok
  Toch doe ik een poging
  Het is ook zo’n mooi ding!
  Maar zonder te veel hoop want ik beken
  Dat ik een Ongelovige Thomas ben!

 37. Als apothersassistente was ik gewend om met recepten te werken. Nu werk ik weer met recepten, maar nu mag ik er wel mijn eigen draai aan geven. Ik kook regelmatig voor familie en vriendengroepen en iedereen vindt het veel gezelliger en minstens zo lekker, maar wel veel goedkoper. Zo’n prachtige messenset zou dus erg goed van pas komen.

 38. José

  Jeetje wat een mooi en gaaf messenset,ik bak,kook heel graag waardoor ik heel veel tijd in de keuken door breng.Heb afgelopen tijd veel groenten en fruit in geweckt lekker zoet/zuur en chutneys jams die heerlijk zullen smaken bij wild gerechten ook maak ik hier vele vrienden en bekenden blij mee. Ja ik zou heel erg blij zijn met een nieuw messen set, mijne is 40 jaar oud en ligt in keukenla,dus ik zou deze messen set een mooie plaats kunnen geven in mijn keuken en met veel passie en vreugde gaan gebruiken ben een grote fan van keukenliefde en heb al vele vrienden kennis laten maken met de verrukkelijke recepten van keukenliefde.Gado,gado
  salade staat van de week op menu.
  José

 39. Elisabeth

  Wat leuk dat jij ook een van ons blij gaat maken met deze prachtige messenset! Mijn vriend en ik houden heel veel van samen koken en proberen graag en vaak nieuwe recepten, maar helaas ontbreekt het in onze studentenkeukens nog aan goed keukengerei. Zo’n messenset zou dus pure verwennerij zijn!

 40. Marianne

  Dit messenset zou goed tot z’n recht komen bij ons in de keuken. Wij staan nl. geregeld met z’n tweeën in de keuken en dan is net de ander bezig met het mes welke ik net nodig ben. Ik maak graag ruimte voor zo’n extra messen wat natuurlijk van veel betere kwaliteit is dan wat wij hebben. Make my day op 28 september…?

 41. Alida

  Ik zou heel graag de messenset willen winnen. Ben bezig met mijn opleiding en werk al in de keuken van een klein duits restaurantje… hoe gaaf zou het zijn als ik mijn eigenste messenset zou hebben…….superactie overigens

 42. Mirjam Langelaar

  Ik zou heel graag dit Thomas messenset willen winnen. Ik houd van (h)eerlijk eten en kook heel graag. Ik raak vaak geïnspireerd door de recepten van keukenliefde. Ik weet dat goed keukengerei bijdraagt aan de kwaliteit van eten. Nu heb ik pas hele mooie pannen van Woll aangeschaft, die zou iedereen moeten proberen, als je dat gedaan hebt wil je niets anders meer. Wat past daar nu beter bij dan zo’n mooi messenset ??! ??

 43. Yannick

  Ondanks dat ik als man in de minderheid ben, betekend dat niet dat mijn liefde voor de keuken en het bereiden van lekker eten minder is. Ik heb koken altijd al leuk gevonden, maar sinds mijn vriendin hier ook veel mee bezig is (zij heeft deze site en mede-voedsel-bloggers onder de snelkoppeling staan), is het mij ook meer gaan interesseren, vooral de kwaliteit van de producten, zowel de eetbare producten als de producten die je gebruikt om het eten mee te bereiden. Het hebben van de juiste (scherpe) messen is héél belangrijk en ik zou dan ook heel graag mijn vriendin verassen met een mooie messenset. Ze heeft het non-stop over de nieuwe inboedel en daarmee vooral de inhoud van de keukenkastjes en dit is één van de weinige dingen die we nog niet aangeschaft hebben omdat we willen wachten op een mooie aanbieding voor een goede messenset. Dit is een perfecte messenset waar ze zeer zeker helemaal gek van wordt (in de goede zin van het woord).

 44. Jacoline

  Sinds een tijdje maak ik jou gerechten, en elke keer als ik nu iets voorzet voor
  mijn gezin dan luidt het: “oooo, keukenliefde zeker”.
  Ik leer door jou gerechten nu eindelijk koken hahah!!
  Dus…..ik zou de messen heeel graag willen hebben , dan wordt het alleen nog maat beter!!

 45. Nelleke Meijer

  na 30 jaar echt weer aan een nieuw set toe, lijkt me heerlijk om mee te werken

 46. Iris

  Oh wat een mooie messenset! Ik ben al druk mijn uitzet bij elkaar aan het sparen maar ondanks dat ik al minstens 5 snijplanken heb is er nog geen messenset aanwezig?! En die ga ik zeker nodig hebben straks, want ik vind niets leuker dan lekker mijn eigen maaltje koken met verse, zelfgesneden ingrediënten! Ik heb al zo veel recepten van Keukenliefde hier thuis uitgeprobeerd, dus genoeg inspiratie straks als ik op mezelf woon!

 47. Corrie

  Deze messenset wil ik heel graag winnen omdat mijn oude messenset nu echt op is.
  Tijd voor iets nieuws, kan ik weer lekker alles snijden.

 48. Vivian

  Bedankt Annemiek! Wat een goed recept! Simpel, goedkoop, snel klaar, gezond, veel groenten, comfort food (door de satesaus), vele variaties mogelijk, restjes goed te gebruiken! Ideaal dus. Nog fijner dat we met het liken van dit recept de prachtige Thomas-messenset kunnen winnen. Ik hou me zeer aanbevolen. Misschien kan ik dan mijn snijtechnieken leren verbeteren ?

 49. angela

  hoi hoi
  zou graag deze set winnen voor mijn man
  hij mag graag koken als hij tijd heeft
  want hij werkt in ploegen dus doen we vaak samen eten maken
  en hij is binnenkort jarig mss leuke verjaardags kado
  mvg angela

 50. Willy

  Wat een geweldige messenset.
  Ik kook enorm graag en zo´n set zou heel goed van pas komen.

 51. Minoe

  Wat een geweldige messenset zeg, een juweeltje voor in de keuken ! Zo word ik niet alleen blij van het eten van jouw lekkere gerechten, maar ook dolenthousiast van het maken ervan 🙂

 52. Dat is nog eens een mooi cadeau Annemiek! Natuurlijk zou ik de messenset ook graag willen winnen. Gisteren heb ik nog een aantal messen laten slijpen, op de ouderwetse manier. Maar dat haalt het toch niet bij een nieuwe set. Vooral in onze B&B waar ik ook kook voor gasten, mag deze toch niet ontbreken?

 53. Erik

  Ik volg je op Facebook, Instagram en Youtube en vind je recepten super. Ik heb er inmiddels al een paar gemaakt, zoals de hartige pestovlinders onlangs, en ze zijn super lekker en goed uitgelegd. Ik laat zo’n kans om een messenset te winnen natuurlijk niet voorbijgaan. Ik werk nu meestal met 1 en hetzelfde mes waarmee ik zo’n beetje alles snij zowel groente als vlees. Ik zou wel heel blij zijn met een nieuwe messenset. Ik ‘mag’ altijd in de keuken staan, en daarom gun ik mezelf wel een goede basisuitrusting. Gun jij met dit ook?

 54. Wauw, wat een mooie set. Mijn eigen (destijds toch ook dure) set begint na 10 jaar intensief gebruik een beetje ‘op’ te raken dus deze nieuwe messenset zou heel goed van pas kunnen komen in mijn keukentje.

 55. Els

  Ook ik zou deze messenset graag op mijn aanrecht zien. Want net als alle andere mensen die reageren kook ik graag en vaak en geregeld een van je heerlijke recepten. Maar… de belangrijkste reden is dat ik het een geweldig verjaardagscadeau zou vinden. Zaterdag a.s. is het feest hier in Almere. Hiep hiep hiep!

 56. claudia

  wow, mooie messenset Annemieke, veel plezier hiermee !

 57. Sjan69

  Mijn zoon (13) en ik zouden superblij zijn met deze messenset. Hij zit op de praktijkschool en zijn lievelingsvak is koken! Op school hebben ze natuurlijk goede messen, maar als we thuis samen koken is hij nogal eens gefrustreerd door de slechte messen van ons. Daarom zou het fantastisch zijn om deze set te winnen, zodat we ook thuis lekkere relaxte kookmomenten hebben!

 58. Cindy

  Ik zou de messenset graag willen winnen voor mijn moeder! Ze staat eigenlijk altijd in de keuken als ze vrij is van haar werk. Als er iemand komt eten vindt ze dat altijd gezellig en probeert ze allerlei nieuwe recepten uit. Ik gun het haar, omdat ze altijd voor iedereen klaar staat en ze ontzettend veel van koken houdt!!

 59. Lya van Gelder

  Hoi Annemiek,

  Als eerste een compliment voor dit recept.Ga hem
  zeker maken.

  In het verleden wel eens gado gado gemaakt maar
  deze schotel ziet er hip en eigentijds uit.

  Daar hoort zeker een mooi en eigentijds messenset
  bij.

  Groetjes Lya

 60. Lisanne Boem

  Ik volg je op Facebook (natuurlijk geliked en gedeeld) en ik maak elke keer weer je recepten en ze vallen hier goed in de smaak (ondanks dat er hier toch moeilijke eters zijn, inclusief mijzelf :)).

  Ik zou graag deze messenset winnen omdat mijn huidige messen (eigenlijk messen van mijn moeder) niet meer verkocht worden en ze toch eigenlijk zo langzamerhand versleten zijn ik zou graag nog veel van je recepten maken maar in vervolg hopelijk met deze prachtige messenset, zodat mijn vlees nog nooit zo mooi gesneden is geweest.

 61. Ellen

  Bij een eerste eigen huis met een nieuwe keuken (waar we over 3 of 4 maanden hopelijk intrekken), hoort natuurlijk een mooi nieuw messenset. Met de schilmesjes die nu in de keukenlade liggen is het lastig snijden en lekkere gerechten maken.

 62. Prachtige messenset voor als je vaak in de keuken staat om bijvoorbeeld de heerlijke recepten van Keukenliefde te maken….het is dan wel heel fijn om een stel goede messen bij de hand te hebben want ook hier geldt: goed gereedschap is het halve werk!!

 63. Miriam korevaar

  Ik graag in de keuken sta maar onze messen aan vervanging toe zijn en dan is het irritant en slecht eten maken en met deze super mooie messen set van Thomas zal dat sneller gaan en zal het gerecht perfect zijn en het staat ook nog eens mooi op ons aanrecht

 64. Gwen

  Om jou te evenaren is zoon messenset onmisbaar in mijn keuken, zoek elke dag inspiratie op jou site of net een extra toevoeging die ik gebruiken kan in mijn eigen creaties. Grtz Gwen

 65. Maud Dieterman

  Ik vind Keukenliefde gewoon top! Het zijn heerlijke gerechten en allemaal makkelijk te bereiden. Ook de kinderen vinden het lekker. Ik word al een echte keukenprinses! En met de messenset erbij gaat dat helemaal goed komen.

 66. Joke

  Graag zou ik deze messenset willen winnen voor mijn zoon en schoondochter alle 2 kok en 2jaar geleden alles kwijt geraakt met een brand, hun huis alles! Ze zijn alles weer beetje bij beetje aan het opbouwen. Zou geweldig zijn als ik ze zo kan verrassen… groetjes!

 67. jurjen nieboer

  Gerechten van keukenliefde volg ik al lang en maak ze met plezier, de messenset zou goed van pas komen deze gerechten nog lang te blijven maken. Hoop dat de site er nog lang zal zijn.

 68. Nadine

  Morgen ben ik jarig en ik zou dolgraag deze mooie messenset winnen als cadeautje! Ik ga binnenkort samenwonen met mijn vriend en we zijn bezig met het verzamelen van alle benodigdheden in de keuken. Ik zal niet liegen, ik geef liever veel geld uit aan mooi servies, bestek en keukenapparatuur dan aan een bank.. Aangezien we beide ontzettend van koken (en vooral eten) houden:).Alleen is het allemaal aan de flink prijzige kant natuurlijk. Dit zou super tof zijn om ons kleine nieuwe keukentje mee in het zonnetje te zetten!

 69. Theo

  Ik als fervent BBQer heb altijd een tekort aan goede scherpe messen. Deze set zou een welkome aanvulling zijn op mijn kook gereedschappen.

 70. Trudy

  Omdat ik nu een messenset heb staan die nooit gebruikt word. Er zitten allemaal kartelmessen in, waar je weinig aan hebt.
  En dit klinkt zo enthousiast… 🙂

 71. Hennie

  Wauw wat een mega gave actie, Heb het zelf een paar keer gemaakt en het is zo zalig. Het hebben van een super goede messenset is zo ontzettend belangrijk. Want voor elke produkt zijn eigen mes en scherpte…dit is een ultieme droom voor kleine keukenprinses die hopelijk uit kan groeien naar een grote keukenprinses.

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde