Gebakken speklap met ovenfriet

Een Hollands agv’tje kan ik op z’n tijd wel waarderen. Omdat ik manlief echt niet blij maak met een gekookte aardappel snijd ik frietjes van de aardappel en bak die knapperig in de oven. Het speklapje wordt net wat smakelijker als je hem voor het bakken even paneert met panko. Dat geeft een heerlijk krokant korstje! Een aangemaakte, frisse salade maakt het smulfeest compleet! 🙂 

Menu, Wereldgerecht, Hollandse recepten, Hoofdgerecht, Budget, Vleesrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(0 stemmen)
Eén reactie

Verdeel je liefde

  1. Anneke

    Je maakt heerlijke ovenschotels!!!!!!!!!

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin