Gebakken speklap met ovenfriet

Een Hollands agv’tje kan ik op z’n tijd wel waarderen. Omdat ik manlief echt niet blij maak met een gekookte aardappel snijd ik frietjes van de aardappel en bak die knapperig in de oven. Het speklapje wordt net wat smakelijker als je hem voor het bakken even paneert met panko. Dat geeft een heerlijk krokant korstje! Een aangemaakte, frisse salade maakt het smulfeest compleet! 🙂 

Wereldgerecht, Menu, Vleesrecepten, Hollandse recepten, Budget, Hoofdgerecht

Reserveer ons nieuwste kookboek: FAMILIEGERECHTEN

Reserveer hier ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN

Medio september komt ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN uit! Reserveer hem nu en hij valt straks als een van de eerste bij jou op de deurmat! 

Bestel nu!

(0 stemmen)
Eén reactie

Verdeel je liefde

  1. Anneke

    Je maakt heerlijke ovenschotels!!!!!!!!!

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin