Gelukkig nieuwjaar!

Gelukkig Nieuwjaar lieve kookvrienden! Ik hoop dat jullie gisteren een veilige, gezellige en vooral smakelijke oudejaarsavond hebben gehad en dat je vandaag een relaxte chill dag voor de boeg hebt.

Ik ben persoonlijk altijd weer blij als oudejaarsavond voorbij is. De harde knallen buiten maken me onrustig waardoor ik de hele avond gespannen ben. Je zult mij op oudejaarsdag dus niet gauw buiten aantreffen — tenzij ik achter in de tuin oliebollen sta te bakken met oorkleppen op.

Maar ach, met de gordijnen dicht, de tv op standje honderd en een tafel vol lekkere hapjes weet ik het elk jaar weer te overleven. Dit jaar kwamen er mini-kipsateetjes, een gebraden beenhammetje, gehaktballetjes, pindasaus, cocktailsaus, stokbrood en een kaasplankje op tafel. Lekker!

Net iets na middernacht gingen Johan en Ella-Marie de straat op met wat (licht) vuurwerk. 🙂 Ella-Marie vindt vuurwerk afsteken ‘supervet’ en Johan is blij dat hij een maatje heeft waarmee hij de straat op kan. Ondertussen zapp ik onderuit gezakt op de bank de tv-zenders langs en schep nog maar een keertje op van het mini-buffet op tafel. Eigenlijk zat ik om tien uur al vol maar hè, weggooien is ook zonde.

Rond half twee lagen we alledrie op bed onder de warme wol. Tja, wat zal ik ervan zeggen: de wilde oudejaarsnachten zijn wel voorbij.

Voordeel is wel dat we vanmorgen fris en fruitig ons bed uit stapten en geen last hebben van een kater. En hoe zit het jouw kater? En heb je nog leuke plannen voor deze eerste dag van het nieuwe jaar? Hopelijk maak je er iets moois van!

Liefs Annemiek

PS Traditiegetrouw gingen we nog even op de foto voor jullie. Als zeer geoefende modellen verloopt dat altijd gladjes en soepel…

Een kijkje in de keuken, Inspiratie, K♥L ontdekt ..., Persoonlijk

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

Eén reactie

Deel je liefde

  1. Vivian

    Ook voor jullie een succesvol prachtig 2019. Hier fijn gevierd met de kids en aanhang. Zoonlief studeert,dus dat was gezellig dat hij thuis is. Ook blij dat de gezellige feestdagen voorbij zijn. Nu weer een fris nieuw jaar begonnen. Eens kijken wat 2019 allemaal in petto heeft. In elk geval zal ik ook in 2019 veel inspiratie vinden op keukenliefde. Groetjes!!

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde