Gemarmerd bananenbrood

Terwijl ik met Nacho tijdens puppytraining stond te verregenen op een modderig grasveld, maakte Johan thuis dit bananenbrood. En wat is hij goed gelukt! Dit sappige bananenbrood is gemarmerd met cacao en krijgt zo een heerlijk, subtiele chocoladesmaak. Simpelweg verrukkelijk!

Menu, Thema recepten, Moederdag, Picknick, Valentijnsrecepten, Zoet, Gebak

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(4 stemmen)
4 reacties

Verdeel je liefde

  1. Erica

    Hoi Annemiek,
    Lijkt me een erg lekker recept, het bananenbrood. Kan ik ipv zelfrijzend bakmeel ook glutenvrij meel met bakpoeder gebruiken? Zo ja hoeveel bakpoeder moet er dan bij?

  2. Nathalie Boers

    Gemarmerd bananenbrood is goed in de smaak gevallen in ons gezin. Top!

    1. Marianne van Ekeren

      Eet je dat brood als cake ?

      1. Hoi Marianne, de naam ‘brood’ is idd een beetje verwarrend. Qua smaak is het namelijk een cake en geen brood.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin