Gevulde paprika’s met rijst, gehakt en spitskool

Ik ben dol op gevulde paprika’s. Door steeds een andere vulling te kiezen kun je er eindeloos mee variëren. Dit keer kies ik een vulling van saffraanrijst, gehakt en spitskool. Klein beetje kaas erover en even gratineren in de oven. Dan serveren met een lepel Griekse yoghurt, dat is een heerlijke combi!

Menu, Vleesrecepten, Ovenrecepten, Hoofdgerecht

Bestel ons nieuwe kookboek: Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN

17 september 2021 is ons nieuwe kookboek uitgekomen! Een bundel met al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Benieuwd? Bestellen kan hier!

Bestel nu!

(0 stemmen)
5 reacties

Verdeel je liefde

  1. Anne

    Klopt het dat je 6 halve paprika’s bedoelt in het recept? Ik zie op de afbeeldingen maar 3 paprika’s?

    1. Hoi Anne, op de foto’s zie je idd 3 paprika’s maar ik pas naderhand de hoeveelheden vaak aan voor 4 personen. Dan zijn het dus 6 hele paprika’s.

  2. Annette

    Kan dit ook met andere soorten rijst (bijv pandan)? Lijkt me een lekker recept.

    1. Ja hoor Annette, dat kan! Je kunt ook pandan- of risottorijst gebruiken.

      1. Annette

        Top, ik ga dit gerecht snel een keer proberen!

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin