Gevulde paprika’s met rijst, gehakt en spitskool

Ik ben dol op gevulde paprika’s. Door steeds een andere vulling te kiezen kun je er eindeloos mee variëren. Dit keer kies ik een vulling van saffraanrijst, gehakt en spitskool. Klein beetje kaas erover en even gratineren in de oven. Dan serveren met een lepel Griekse yoghurt, dat is een heerlijke combi!

Menu, Hoofdgerecht, Ovenrecepten, Vleesrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(1 stemmen)
5 reacties

Verdeel je liefde

  1. Anne

    Klopt het dat je 6 halve paprika’s bedoelt in het recept? Ik zie op de afbeeldingen maar 3 paprika’s?

    1. Hoi Anne, op de foto’s zie je idd 3 paprika’s maar ik pas naderhand de hoeveelheden vaak aan voor 4 personen. Dan zijn het dus 6 hele paprika’s.

  2. Annette

    Kan dit ook met andere soorten rijst (bijv pandan)? Lijkt me een lekker recept.

    1. Ja hoor Annette, dat kan! Je kunt ook pandan- of risottorijst gebruiken.

      1. Annette

        Top, ik ga dit gerecht snel een keer proberen!

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin