Gevulde portobello met geitenkaas

Portobello’s zijn grote, vlezige champignons die bij uitstek geschikt zijn om te vullen. Met de vulling kun je eindeloos variëren: gehakt of worstvlees, roomkaas, truffelpuree, tomaat en mozzarella, etc., etc. Johan en ik zijn dol op deze gevulde portobello met geitenkaas, honing en pijnboompitjes. Heerlijk als voor- of bijgerecht. Je kunt ze ook als vegetarisch hoofdgerecht serveren op een salade en wat knapperig stokbrood erbij. Reken dan twee portobello’s per persoon.

Je kunt deze portobello’s bereiden op de barbecue, of in de oven. 

Thema recepten, Menu, Barbecuerecepten, Groenten, Voorgerecht, Bijgerecht

Bestel ons nieuwe kookboek: Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN

17 september 2021 is ons nieuwe kookboek uitgekomen! Een bundel met al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Benieuwd? Bestellen kan hier!

Bestel nu!

(1 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin