Gevulde portobello met geitenkaas

Portobello’s zijn grote, vlezige champignons die bij uitstek geschikt zijn om te vullen. Met de vulling kun je eindeloos variëren: gehakt of worstvlees, roomkaas, truffelpuree, tomaat en mozzarella, etc., etc. Johan en ik zijn dol op deze gevulde portobello met geitenkaas, honing en pijnboompitjes. Heerlijk als voor- of bijgerecht. Je kunt ze ook als vegetarisch hoofdgerecht serveren op een salade en wat knapperig stokbrood erbij. Reken dan twee portobello’s per persoon.

Je kunt deze portobello’s bereiden op de barbecue, of in de oven. 

Menu, Thema recepten, Barbecuerecepten, Voorgerecht, Bijgerecht, Groenten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(6 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin