Gevulde tomaten met gehakt

Deze gevulde tomaten met gehakt zag ik afgelopen zomer liggen in de Franse supermarkt. Klaar om thuis de oven in te schuiven. Maar zelf maken is net zo makkelijk. Je kunt ze van tevoren maken en later afbakken in de oven. Lekker om te serveren met bijvoorbeeld tomatenrisotto (recept volgt), of serveer met gebakken aardappeltjes en sperziebonen of een salade.

Meer recepten met gehakt

Toch liever een andere recept maken met gehakt? Hier vind je alle gehaktrecepten (400+) op Keukenliefde. De gehaktballen van de Librije, het stroganoffpannetje met gehaktballetjes en deze verse tomatensoep met gehaktballetjes zijn heel populair!

Gevulde tomaten met gehakt

Franse recepten, Ovenrecepten, Vleesrecepten, Bijgerechten, Groente recepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(3 stemmen)
2 reacties

Deel je liefde

  1. Tonny

    Goedemorgen! Is dit gerecht ook in de stoomoven te bereiden en zo ja : hoe?🙂

    1. Dat kan zeker Tonny, maar durf niet te zeggen hoe gezien ik zelf geen stoomoven heb. Zou gewoon de gebruiksaanwijzing van je stoomoven volgen. 🙂

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde