Glutenvrij pizzadeeg + deel jouw recept en win!

Gesponsord – Als pizza lover in hart en nieren deel ik regelmatig een lekker pizzarecept. Als basis gebruik ik hiervoor altijd mijn zelfgemaakte pizzadeeg. Daar kan namelijk niks tegenop! Maar de laatste tijd krijg ik steeds vaker de vraag of ik ook een goed recept wil delen voor glutenvrij pizzadeeg – er zijn namelijk steeds meer mensen die gediagnosticeerd zijn met coeliakie of glutensensitiviteit hebben (zie opmerking onderaan!). Ik heb er zelf geen last van maar ik vind wel dat iedereen moet kunnen genieten van een goede, zelfgemaakte pizza. Dus om antwoord te geven op jullie vraag: ‘jazeker wil ik dat!’

Een paar jaar geleden maakte ik voor het eerst een glutenvrije kerststol met de glutenvrije broodmix Schär van Schär en het resultaat was boven verwachting. Schär is 35 jaar geleden opgericht met als doel om de beste glutenvrije producten te ontwikkelen voor iedereen die glutenvrij moet en wil eten. Inmiddels is Schär internationaal marktleider en erkend expert van glutenvrije producten.

De Schär glutenvrije broodmix (Mix B) is speciaal ontwikkeld voor recepten met gist en is dus ook ideaal voor het maken van pizzadeeg. Ik ging aan de slag en maakte een heerlijke glutenvrije pizza die ik voorschotelde aan het strenge testpanel Johan en Ella-Marie. De pizza viel bij ons allemaal goed in de smaak. De bodem is stevig en zacht tegelijk en heeft een lekkere, volle smaak. De buitenste randjes zijn iets harder, precies zoals het hoort!

Met liefde deel ik hierbij dus mijn recept voor echt lekker glutenvrij pizzadeeg! Daarnaast daag ik je uit om zelf aan de slag te gaan met het recept en los te gaan met jouw favoriete topping!

Deel jouw recept en win!

Omdat je nooit genoeg lekkere recepten voor zelfgemaakte pizza kunt hebben daag ik jou uit om jouw favoriete glutenvrije pizza met mij te delen! Deel jouw foto van het eindresultaat met de Schär glutenvrije broodmix (Mix B) op social media met #keukenliefde en #schaer. Tag @keukenliefde in de foto, zodat ik hem automatisch te zien krijg! De drie lekkerste recepten publiceer ik op KeukenLiefde en winnen een goed gevuld Schär-pakket!

De drie lekkerste recepten worden beloond met een goed gevuld Schär-pakket en een publicatie op KeukenLiefde!

Themarecepten, Wereldgerechten, Glutenvrije recepten, Italiaanse recepten, Hoofdgerechten, Ovenrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(5 stemmen)
Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde