Hartige kaiserschmarren met spek en Gruyère

Oostenrijkse kaiserschmarren kent iedereen toch? Een luchtige, dikke pannenkoek die in stukken gesneden wordt geserveerd met pruimencompote en poedersuiker. Je kent ze misschien van de wintersport, waar je ze op de skipiste hebt gegeten. Ik vind het heerlijk. Dit keer maak ik een hartige variant met spek en Gruyère. Ik serveer hem met donkere, zoete schenkstroop. De combinatie van hartig en zoet is onweerstaanbaar lekker.

Seizoen, Menu, Winterrecepten, Lunch

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(5 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin