Hartige taart met paprika, champignons en ham

Ik heb altijd ingrediënten in huis om een hartige taart (of quiche) te maken. Met bladerdeeg (of hartig taartdeeg) in de vriezer en eieren in de kelderkast kom je al een heel eind. Verse (restjes) groenten en kaas liggen altijd in de koelkast. Deze hartige taart is gevuld met paprika, champignons en ham. Een heerlijke combi. Serveer als lunch of hoofdgerecht met een lekkere salade erbij.

Wereldgerecht, Franse recepten, Hoofdgerecht, Budget, Ovenrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(31 stemmen)
2 reacties

Verdeel je liefde

  1. Sabine

    Hoever van te voren zou je dit al klaar kunnen maken? En hoe kan je het ’t beste bewaren om de volgende dag (of twee dagen later??) nog te eten?

    1. Hoi Sabine, je kunt de quiche afbakken, laten afkoelen en afgedekt bewaren in de koelkast. Dan kan zeker 2 dagen. Je kunt hem dan afgedekt met alufolie opnieuw opwarmen in de oven. Ik schat 30 minuten op 180 – 200 graden.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin