Hazelnootpesto

Wij zijn dol op pesto. Niet het potje uit de supermarkt, maar de zelfgemaakte versie. Dat is een wereld van verschil. Voor deze hazelnootpesto verving ik de pijnboompitten door geroosterde hazelnoten en de basilicum door peterselie. Net zo lekker als het origineel als je het ons vraagt! Roer een lepel door de pasta (voor deze pasta pesto met garnalen, of deze met kip), risotto, of serveer bij de borrel met versgebakken ciabattabrood. 

Sauzen en dips, Wereldgerecht, Italiaanse recepten, Voor bij de borrel

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(0 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin