Hazelnootpesto

Wij zijn dol op pesto. Niet het potje uit de supermarkt, maar de zelfgemaakte versie. Dat is een wereld van verschil. Voor deze hazelnootpesto verving ik de pijnboompitten door geroosterde hazelnoten en de basilicum door peterselie. Net zo lekker als het origineel als je het ons vraagt! Roer een lepel door de pasta (voor deze pasta pesto met garnalen, of deze met kip), risotto, of serveer bij de borrel met versgebakken ciabattabrood. 

Sauzen, Wereldgerecht, Italiaanse recepten, Voor bij de borrel

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(0 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin