Hert wellington met wildsaus

Een klapper van een hoofdgerecht serveren tijdens Kerst? Dat lukt zeker met deze hert wellington: een kerstige variant op de klassieke beef wellington!

Die ken je wel toch? Een botermalse ossenhaas feestelijk verpakt in bladerdeeg. Speciaal voor Kerst maak ik dus een variant met hertenbiefstuk. En geloof me, die is minstens zo lekker als de klassieker!

Dit recept lijkt misschien ingewikkeld, maar dat valt reuze mee. Je kunt namelijk bijna alles al voorbereiden. Ik serveer de hert wellington met haricots verts rolletjes omdat ik daar zo dol op ben, maar je kunt deze ook vervangen door een andere groente die je lekker vindt. Deze rodekool met appel is bijvoorbeeld ook erg lekker om erbij te serveren! 

Seizoen, Thema recepten, Winterrecepten, Kerstrecepten, Hoofdgerecht, Vleesrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(1 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin