Kersenflap met slagroom

O lieve jongens en meisjes, wat geniet ik toch van deze prachtige zomer en vooral van al dat heerlijke zomerfruit! Elke week haal ik bij de kraam een bak kersen, aardbeien, bramen en frambozen om lekker van te snoepen of om iets lekkers mee te bakken. Zo maakte ik onlangs deze heerlijke kersenflappen: knapperig bladerdeeg gevuld met zelfgemaakte kersenvlaaivulling en een flinke toef slagroom. Volgens man- en dochterlief zijn dit de lekkerste flappen die ik ooit gemaakt heb. Probeer het zelf en laat me weten wat je ervan vindt. Ik ben benieuwd! 

Seizoensrecepten, Zomerrecepten, Zoete recepten, Dessert, Gebakrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(7 stemmen)
Eén reactie

Deel je liefde

  1. marleentjeveldhuizen@hotmail.com

    Wat waren deze heerlijk zeg! ?

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde