Kersenflap met slagroom

O lieve jongens en meisjes, wat geniet ik toch van deze prachtige zomer en vooral van al dat heerlijke zomerfruit! Elke week haal ik bij de kraam een bak kersen, aardbeien, bramen en frambozen om lekker van te snoepen of om iets lekkers mee te bakken. Zo maakte ik onlangs deze heerlijke kersenflappen: knapperig bladerdeeg gevuld met zelfgemaakte kersenvlaaivulling en een flinke toef slagroom. Volgens man- en dochterlief zijn dit de lekkerste flappen die ik ooit gemaakt heb. Probeer het zelf en laat me weten wat je ervan vindt. Ik ben benieuwd! 

Seizoen, Gebak, Dessert, Zomerrecepten, Zoet

Reserveer hier ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN

Medio september komt ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN uit! Reserveer hem nu en hij valt straks als een van de eerste bij jou op de deurmat! 

Bestel nu!

(1 stemmen)
Eén reactie

Verdeel je liefde

  1. marleentjeveldhuizen@hotmail.com

    Wat waren deze heerlijk zeg! ?

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin