Ketjapsaus

Deze zelfgemaakte ketjapsaus is heerlijk om te gebruiken als woksaus. Of voeg een paar lepels toe aan gebakken kip, hamlapjes of gehaktballetjes voor een sticky laagje. Lekker om als bijgerecht te serveren bij bami of nasi. Ik gebruik hem ook om een lekkere groenten ketjap mee te maken. Met dit recept maak je circa 200 ml ketjapsaus. Bewaar de ketjapsaus in een goed afsluitbare fles in de koelkast. Hij is dan zeker een week houdbaar. 

Basisrecepten, Hartige keuken, Sauzen en dips, Wereldgerecht, Indische recepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(6 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin