Ingrediënten

voor 4 spiezen

  • 360 g kippendij, in stukken gesneden
  • 3 el barbecuesaus, zelfgemaakt of kant-en-klaar
  • 2 knoflooktenen, uitgeperst

Verder nodig

  • 4 barbecuespiezen

 

Kipspies in barbecuesaus

Bereiding

Doe de kip, barbecuesaus en knoflook in een kom en meng door elkaar. Dek af en laat minimaal 1 uur tot maximaal 24 uur (hoe langer hoe beter!) in de koelkast marineren.

Rijg de kip aan 4 spiezen. Grill de kipspiezen op middelhoog vuur op de barbecue (in de grillpan kan ook), tot ze aan beide kanten mooie grillstrepen hebben en gaar zijn. Bestrijk de kipspiezen tijdens het grillen 1 of 2 keer met wat extra barbecuesaus.
Kipspies in barbecuesaus

Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin