Mac and cheese

Kaasliefhebber opgelet; dit recept is voor jou! Mac and cheese — oftewel macaroni in kaassaus — is ideaal om te maken als je restjes kaas hebt liggen die op moeten. Eigenlijk kun je alle kaas in dit recept verwerken. Kijk gewoon wat er nog in je koelkast ligt. Ik gebruikte een mix van jong belegen, belegen en cheddar omdat die in de koelkast lagen.

Je kunt de mac and cheese direct serveren of nog even gratineren in de oven voor een goudbruin en krokant korstje. Dit is optioneel. Zie ook onderstaande variatietips. Lekker om te serveren met een salade erbij. 

Familiegerechten, Menu, Wereldgerecht, Amerikaanse recepten, Hoofdgerecht, Pastarecepten, Vegetarisch

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(4 stemmen)
2 reacties

Verdeel je liefde

  1. Ingrid

    Kan je dit ook invriezen, of is het dan niet meer lekker.

    1. Ja hoor, dat kan zeker!

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin