Monchoutaart met blauwe bessen

In het weekend staat hier bijna altijd taart in de koelkast. Op een warme dag als vandaag maak ik graag een taart die niet in de oven gebakken hoeft te worden. Ik ben dol op monchoutaart en omdat blauwe bessen nu overal in de aanbieding zijn maak ik daar een lekkere topping van. Verwennerij ten top! 

Seizoen, Gebak, Zomerrecepten, Zoet

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(4 stemmen)
2 reacties

Verdeel je liefde

  1. Kim

    Wat een heerlijke taart is dit!!! Ik heb hem al heel vaak gemaakt. Alleen met veel minder suiker. 30 gram ipv 130 gram. Veel lekkerder vinden wij! Ook roeren we nog een halve emmer verse blauwe bessen door het monchou-mengsel. Bedankt voor dit super recept!

    1. Kim

      Sorry, we doen 50 gram suiker. Maar 30 gram is misschien ook wel genoeg…

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin