Ingrediënten
- 1/2 recept cheddar-kaassaus
- 1 zak nacho chips
Optioneel om erbij serveren
Nacho’s met kaassaus zijn de perfecte snack voor een filmavondje. Afgelopen week deelde ik het recept voor cheddar-kaassaus al met je. Zet de warme kaasaus in een schaaltje tussen de (nacho)chips en dippen maar! Om het smulfeest helemaal compleet te maken kun je er ook nog salsasaus en guacamole bij serveren. Ook die maak je natuurlijk zelf. Moeilijk is het niet, wel heel lekker.
Nacho en tortilla chips worden allebei van maismeel gemaakt. Ze worden op een andere manier gemaakt waardoor er wel verschil in smaak is. Zo is nacho chips sterker van smaak en steviger. Ook hebben ze een andere vorm. Tortilla chips zijn driehoekig en nacho’s zijn rond. Vooral de ronde vorm van nacho’s is ideaal om dip mee op te scheppen. Welke je gebruikt is vooral een kwestie van smaak. Als je ze serveert met een dip zoals kaassaus, salsa of guacamole heeft naturel smaak mijn voorkeur.
Merknamen in dit recept/artikel kunnen afkomstig zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes kunnen affiliate links zijn. Voor meer informatie lees onze voorwaarden.
Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
Deel je reactie