Nacho’s met kaassaus

Nacho’s met kaassaus zijn de perfecte snack voor een filmavondje. Afgelopen week deelde ik het recept voor cheddar-kaassaus al met je. Zet de warme kaasaus in een schaaltje tussen de (nacho)chips en dippen maar! Om het smulfeest helemaal compleet te maken kun je er ook nog salsasaus en guacamole bij serveren. Ook die maak je natuurlijk zelf. Moeilijk is het niet, wel heel lekker.

Nacho of tortilla chips?

Nacho en tortilla chips worden allebei van maismeel gemaakt. Ze worden op een andere manier gemaakt waardoor er wel verschil in smaak is. Zo is nacho chips sterker van smaak en steviger. Ook hebben ze een andere vorm. Tortilla chips zijn driehoekig en nacho’s zijn rond. Vooral de ronde vorm van nacho’s is ideaal om dip mee op te scheppen. Welke je gebruikt is vooral een kwestie van smaak. Als je ze serveert met een dip zoals kaassaus, salsa of guacamole heeft naturel smaak mijn voorkeur.

Oranjerecepten, Voor bij de borrel

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(2 stemmen)
Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde