Variatietips! In plaats van kipdijfilet kun je ook kipfilet gebruiken maar die wordt droger als je hem lang bakt. Je kunt de kip ook vervangen door hamlap, hamblokjes of voor een vegetarische variant kun je roerei door de nasi mengen. In plaats van witte kool en doperwten kun je ook een zak nasigroenten gebruiken.
Nasi met kip

De lekkerste nasi maak je met reeds eerder gekookte en afgekoelde rijst. Doe dit bij voorkeur al een dag van tevoren, dan staat dit gerecht op de dag zelf in 15 minuten op tafel! Deze variant met kipdijfilet en wittekool is heerlijk. Lekker om te serveren met een gebakken ei en kroepoek!
Wereldgerecht, Aziatische recepten, Hoofdgerecht, Budget, Eenpansgerechten, Kiprecepten, Snel
om 17:39
Het was heerlijk, had er wel wat ketjap manis aan toegevoegd. Het had van mij wel iets meer “Oosters” mogen smaken nog. Toch voor herhaling vatbaar!
om 17:44
Idd makkelijk en smaakvol.
om 13:18
Ik mis de zelf gemaakte nasi kruiden?
om 09:47
Een snel, makkelijk en heerlijk recept. Groetjes van een KL fan uit Alicante!
om 10:47
Oh wat leuk om te horen Charlotte! Groetjes terug uit (het koudere!) Dreumel! 🙂