Nasi met kip

De lekkerste nasi maak je met reeds eerder gekookte en afgekoelde rijst. Doe dit bij voorkeur al een dag van tevoren, dan staat dit gerecht op de dag zelf in 15 minuten op tafel! Deze variant met kipdijfilet en wittekool is heerlijk. Lekker om te serveren met een gebakken ei en kroepoek!

Wereldgerecht, Aziatische recepten, Hoofdgerecht, Budget, Eenpansgerechten, Kiprecepten, Snel

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(15 stemmen)
5 reacties

Deel je liefde

  1. Sylvia

    Het was heerlijk, had er wel wat ketjap manis aan toegevoegd. Het had van mij wel iets meer “Oosters” mogen smaken nog. Toch voor herhaling vatbaar!

  2. Leo van opstal

    Idd makkelijk en smaakvol.

  3. Charles

    Ik mis de zelf gemaakte nasi kruiden?

  4. Charlotte2017

    Een snel, makkelijk en heerlijk recept. Groetjes van een KL fan uit Alicante!

    1. Oh wat leuk om te horen Charlotte! Groetjes terug uit (het koudere!) Dreumel! 🙂

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin