Ovenschotel met gehakt, groenten en puree

Ovenschotels, daar kun je nooit genoeg recepten van hebben! Dit keer deel ik een heerlijke ovenschotel met gehakt, groenten en romige aardappelpuree. Deze ovenschotel kun je heel makkelijk al een dag van tevoren of ’s ochtends voorbereiden. Voor serveren hoef je hem alleen nog te bestrooien met wat geraspte kaas en goudbruin te bakken in de oven. En dan smullen maar!

Vleesrecepten, Ovenrecepten, Budget, Hoofdgerecht

Reserveer ons nieuwste kookboek: FAMILIEGERECHTEN

Reserveer hier ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN

Medio september komt ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN uit! Reserveer hem nu en hij valt straks als een van de eerste bij jou op de deurmat! 

Bestel nu!

(0 stemmen)
2 reacties

Verdeel je liefde

  1. Annette

    Klopt de lange oventijd van 40 minuten? Lijkt me verder een supermakkelijke maar smakelijke maaltijd. Gauw een keer proberen.

    1. Hoi Annette, ligt er een beetje aan hoe snel jouw oven is… in elk geval bakken tot de kaas gesmolten is en een krokant korstje vormt.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin