Bereiding
Doe de diepvriesframbozen in een pannetje met 1 à 2 el vanillesuiker naar smaak en een klein scheutje water. Breng als roerend aan de kook en verwarm totdat de frambozen zacht zijn en hun sap loslaten. Zet het vuur uit en laat de frambozensaus afkoelen. Je frambozensaus is nu klaar, indien gewenst kun je de frambozensaus nog even door een fijne zeef drukken om de pitjes eruit te halen. Ik laat ze lekker zitten.
Roer de mascarpone los met een paar druppels vanille-extract en suiker naar smaak. Roer de slagroom door de mascarpone.
Schenk in elk dessertglas wat frambozensaus en verdeel hier blokjes cake overheen. Schep in elk glas wat mascarponeroom en daarbovenop wat lemoncurd. Maak indien wenselijk nu nog een laagje met frambozensaus, cake, mascarponeroom en lemoncurd.
Garneer de trifleglaasjes met de achtergehouden frambozen, grof gehakte dragee-eitjes en een blaadje munt.
om 13:43
Wat is lemoncurd?
om 15:11
Dat kun je zelf maken of zo in een pot kopen. Is heerlijk