Paastrifle in een glaasje

Op de valreep deel ik nog een lekker toetje voor het paasdiner: paastrifle in een glaasje! Feestelijke laagjes in een dessertglas van frambozensaus, cake, mascarponeroom en lemoncurd, gegarneerd met verse frambozen en dragee-eitjes. Ze staan binnen een kwartier op tafel! 

Lenterecepten, Seizoen, Thema recepten, Wereldgerecht, Engelse recepten, Paasrecepten, Zoet, Dessert

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(1 stemmen)
2 reacties

Verdeel je liefde

  1. Godelieve Sterckx

    Wat is lemoncurd?

    1. Heidie

      Dat kun je zelf maken of zo in een pot kopen. Is heerlijk

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin