Pasta met champignons en truffelroomsaus

Truffel, je houdt ervan of niet. Mijn dochter en ik zijn team truffel, manlief absoluut niet. Deze pasta met champignons en truffelroomsaus heb ik heerlijk alleen opgesmikkeld, want hoewel dochterlief dol is op truffel houdt ze niet van champignons. Ik zou deze pasta elke dag kunnen eten, zo lekker vind ik het. Gebruik voor dit recept de beste truffeltapenade (kijk bij de ingrediënten naar het percentage truffel dat erin zit) die je maar kunt vinden, dat proef je terug.

Menu, Hoofdgerechten, Pastarecepten, Snelle recepten, Vegetarische recepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(17 stemmen)
Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde