Pasta pesto met zalm en courgette

Het is geen geheim dat ik dol ben op pasta. Als ik geen zin heb om boodschappen te doen, maar toch lekker wil eten, is pasta mijn redder in nood. Ik kan er al mijn culinaire hartstocht in kwijt zonder verheven poespas: ik mik er simpelweg alles in wat ik tegenkom.

Zo vond ik in de koelkast aangebroken pesto, verdwaalde courgette, wat gerookte zalm; in de vriezer verstijfde doperwten; en in de kelderkast een pakje lang houdbare slagroom. Et voilà, een waar feestmaal was geboren! En nog razendsnel ook. Pasta, ik hou ervan!

Seizoensrecepten, Wereldgerechten, Zomerrecepten, Italiaanse recepten, Hoofdgerechten, Pastarecepten, Snelle recepten, Visrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(2 stemmen)
2 reacties

Deel je liefde

  1. Annelien Vermeersch

    Had ook nog wat zongedroogde tomaatjes. Heb die in 3 gesneden en er ook bijgedaan

  2. Annelien Vermeersch

    En de tomaatjes? Ik heb de erwtjes achterwege gelaten en die vervangen door champignons

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde