Pitabrood pizza

Sinds kort helpt Johan mij met het bedenken en maken van KL-recepten. Een keer in de twee weken is Johan op vrijdag vrij en de keuken is dan zijn domein. Ik zorg ervoor dat de recepten netjes worden uitgewerkt, maak de foto’s en zorg ervoor dat het recept online komt. Goed teamwork toch! ?

Deze pitabrood pizza’s zijn door Johan gemaakt en smaken heerlijk! Ze zijn snel klaar en daardoor is het een ideaal lunchgerecht. Maar ook als avondeten met een kom soep erbij word je hier blij van!

Menu, Lunch

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(2 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin