Tomatensaus (voor pizza)

Heb je weleens zelf pizza gemaakt? Een goede pizza maken is echt niet zo moeilijk als je wellicht denkt. Met een goed basisrecept voor pizzadeeg en tomatensaus kom je al een heel eind. Het recept voor zelfgemaakt pizzadeeg deelde ik eerder met je en vind je hier. Vandaag deel ik mijn favoriete tomatensaus voor op de pizza. Het is een heel eenvoudig recept en ontzettend lekker! 

Basisrecepten, Hartige keuken, Wereldgerechten, Italiaanse recepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(2 stemmen)
2 reacties

Deel je liefde

  1. Marion

    Heel grappig dat je zegt zonder steeltjes en op de foto allemaal steeltjes

    1. Haha, een terechte opmerking Marion. Het ligt er een beetje aan hoe jong de basilicum is. De basilicum die ik gebruikte was heel jong en de steeltjes heel zacht. Die kun je dan rustig gebruiken. Als je een basilicumplantje in een pot hebt en de steeltjes wat harder zijn kun je beter alleen de blaadjes gebruiken.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde