Tomatensaus (voor pizza)

Heb je weleens zelf pizza gemaakt? Een goede pizza maken is echt niet zo moeilijk als je wellicht denkt. Met een goed basisrecept voor pizzadeeg en tomatensaus kom je al een heel eind. Het recept voor zelfgemaakt pizzadeeg deelde ik eerder met je en vind je hier. Vandaag deel ik mijn favoriete tomatensaus voor op de pizza. Het is een heel eenvoudig recept en ontzettend lekker! 

Basisrecepten, Wereldgerecht, Hartige keuken, Italiaanse recepten

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(2 stemmen)
2 reacties

Verdeel je liefde

  1. Marion

    Heel grappig dat je zegt zonder steeltjes en op de foto allemaal steeltjes

    1. Haha, een terechte opmerking Marion. Het ligt er een beetje aan hoe jong de basilicum is. De basilicum die ik gebruikte was heel jong en de steeltjes heel zacht. Die kun je dan rustig gebruiken. Als je een basilicumplantje in een pot hebt en de steeltjes wat harder zijn kun je beter alleen de blaadjes gebruiken.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin