Ingrediënten

  • Vers pizzadeeg (zelfgemaakt, glutenvrij, of kant-en-klaar pizzadeeg uit de winkel)
  • 2 el crème fraîche
  • Handje geraspte belegen Goudse kaas
  • Handje geraspte Parmezaan
  • Paar plakjes mozzarella (ca. 1/2 bolletje), drooggedept met keukenpapier
  • Handje boerenkool, gewassen, fijngesneden en drooggedept
  • Paar plakjes rookworst
  • 1/2 rode ui, in ringen

Verder nodig

  • Vel bakpapier

Bereiding

Verwarm de oven voor op 225 graden. Bekleed een bakblik met bakpapier.

Rol het pizzadeeg uit tot een ronde lap en leg op het bakblik. Besmeer de bodem met crème fraîche — hou circa 1,5 cm van de rand vrij. Beleg met de belegen kaas, Parmezaan, plakjes mozzarella en de overige ingrediënten.

Bak 10 tot 15 minuten in het midden van de oven, of tot de randen goudbruin en krokant zijn. Serveer direct.

Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin