Pizzabroodje met chorizo en champignon

Een snel pizzabroodje met chorizo en champignon. Makkelijk om te maken. Heerlijk als lunch, of als tussendoor snack.

Menu, Wereldgerecht, Italiaanse recepten, Lunch

Ingrediënten

  • 3 afbakpistoletjes
  • Paar plakjes kaas
  • 2 plakjes (smelt)cheddar, in stukjes gescheurd
  • 1 ui, gepeld en in halve ringen
  • 1/3 chorizoworst, in kleine blokjes
  • 3 champignons, in stukjes gesneden
  • Snuf gedroogde oregano
  • Handje rucola

Verder nodig

  • Vel bakpapier

 

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed een bakblik met bakpapier.

Snijd de afbakbroodjes doormidden en beleg ze met plakjes kaas, cheddar, ui, chorizo en champignon.

Bak in het midden van de oven circa 15 minuten, of tot ze goudbruin zijn.

Bestrooi met wat oregano en garneer met wat rucola. Lekker met een drizzle ketchup en mayonaise.

Pizzabroodje met chorizo en champignon

Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin