Ingrediënten
- 1 rol bladerdeeg
- 200 g verse spinazie, grof gehakt
- 1 teentje knoflook, uitgeperst
- 150 g crème fraîche
- 1 ei
- 100 g feta, verkruimeld
- 25 g pijnboompitten
- Olie om te bakken
Een lekkere plaattaart met spinazie, feta en pijnboompitten van het bakblik. Deze plaattaart is heel makkelijk om te maken met een rol bladerdeeg, maar je kunt ook plakjes bladerdeeg uit de vriezer gebruiken. De combinatie van spinazie, feta en pijnboompitjes is heerlijk! Serveer deze plaattaart als hoofdgerecht voor 2 personen met een salade erbij, of snijd hem in vierkantjes en serveer als bijgerecht of hapje.
Budgetrecepten, Ovenrecepten, Vegetarische recepten, Groente recepten
Merknamen in dit recept/artikel kunnen afkomstig zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes kunnen affiliate links zijn. Voor meer informatie lees onze voorwaarden.
Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!
Deel je reactie