Pompoenburger met blauwe kaas

Dol op broodje hamburger maar nu eens zonder vlees? Deze vega pompoenburger met blauwe kaas is de absolute bomb! Een robuuste Italiaanse bol belegd met een zelfgemaakte pompoenburger met hazelnoot, spinazie, zoetzure bietjes, avocado en een gebakken ei. Volgens mij is dit de lekkerste vegaburger die er maar bestaat. Je mist het vlees geen milliseconde. Het pompoenburgerrecept vond ik in het Burgermeester kookboek; ik vulde het naar eigen inspiratie aan met gemarineerde bietjes, avocado en spiegelei.

Seizoen, Thema recepten, Zomerrecepten, Barbecuerecepten, Hoofdgerecht, Vegetarisch

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(0 stemmen)
4 reacties

Verdeel je liefde

  1. Hans Verheul

    Vega burger ?! Bedoel je met vega veganistisch of vegetarisch?
    Veganistisch is het sowieso niet door de eidooier, mayonaise en kaas. Overigens wordt bij de bereiding van brood (hamburgerbroodjes) vaak dierlijke producten gebruikt.
    Voor een groot deel gelden dergelijke uitgangspunten ook voor vegetarisch, maar daar zijn nog een paar stromingen die bepaalde producten wel toestaan.

    1. Aha, bedankt voor de tip Hans! 🙂

  2. Wowwwww dit ziet er echt zó lekker uit!

    1. Haha, en zo smaakt het ook Sandra! Echt zó de moeite waard om te maken! 🙂

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin