Heb je vragen, opmerkingen of misschien een leuke tip? Laat het ons weten!
Δ
Het heeft even geduurd voordat ik ze kon waarderen, maar nu ben ik er dol op: mosselen! Mosselen zijn...
Gelatine is een van de meest gebruikte ingrediënten bij het maken van taarten en toetjes en wordt gebruikt voor het binden...
Ik ben dol op de smaak van gepofte aardappel. Zoveel smakelijker dan een gekookte aardappel! In de zomer leg...
Hier in huize Verweij is Johan de barbecueman. Hij bereid het liefst grote stukken vlees. Hoe groter, hoe beter....
Ga er maar eens goed voor zitten, schenk jezelf wat te drinken in en zak lekker onderuit. Elke zondag...
Een van mijn favoriete pastagerechten waarvoor ik altijd alle ingrediënten in huis heb is spaghetti carbonara. Tevens het makkelijkste...
Deze romige vanillepudding bedekt met krokant suikerlaagje laat menig foodiehart sneller kloppen. Ik heb het natuurlijk over crème brûlée! Het is...
In de zomer eet ik graag salade als avondeten. Goedgevuld met vis, vlees of groenten maak je er een...
Zet een grote pan Spaanse paella op tafel en ik krijg direct het zomergevoel. En dat terwijl ik nog...
Elke week gun ik je een kijkje in onze keuken. Geen gestileerde of opgeleukte foto’s van ons leven maar rauw...
Gesponsord — Ik vind het leuk om taarten te bakken, maar ben niet echt een ster in de fijne afwerking....
Makkelijker dan dit kan ik koken niet voor je maken. Lekkerder trouwens ook niet. Deze pasta rigatoni met een...
Joehoe, ik heb weer een lekker cheesecakerecept voor je! Krijg jij er ook geen genoeg van? Dit keer bak...
Een barbecue wordt pas echt een smulfeest als er zelfgemaakte saus op tafel staat. Dit zijn mijn favorieten!
Heb je net een taart of cake gebakken, zakt hij in elkaar. Niks frustrerender dan gebak dat mislukt. Dat...
Een tijdje geleden bestelde Johan in een Italiaans restaurant pasta diavola, oftewel pasta met pittige tomatensaus. In de variant...