Rigatoni diavola

Een tijdje geleden bestelde Johan in een Italiaans restaurant pasta diavola, oftewel pasta met pittige tomatensaus. In de variant die Johan kreeg zat ook gehakt in de tomatensaus. Een soort bolognesesaus dus, maar dan pittiger. Hij vond het heerlijk! Aangestoken door Johan zijn enthousiasme ging ik thuis zelf aan de slag. Deze rigatoni diavola is het smakelijke resultaat. Johan vond hem nog lekkerder dan bij de Italiaan!

Wereldgerecht, Thema recepten, Pastarecepten, Italiaanse recepten, Mannenvoer, Snel, Hoofdgerecht

Bestel ons nieuwe kookboek: Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN

17 september 2021 is ons nieuwe kookboek uitgekomen! Een bundel met al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Benieuwd? Bestellen kan hier!

Bestel nu!

(0 stemmen)
3 reacties

Verdeel je liefde

  1. Willemijn

    Voeg je de peper op het eind toe of bak je dit mee?

    1. Hoi Willemijn, het kan allebei. Hoe eerder je de peper toevoegt in de bereiding, hoe intenser de smaak.

  2. Belinda

    Ik heb toevallig gisteren de tomaten-gehaktsaus nog gemaakt. Heerlijk met spaghetti. Ik ga de pasta diavola zeker ook een keertje maken.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin