Rigatoni diavola

Een tijdje geleden bestelde Johan in een Italiaans restaurant pasta diavola, oftewel pasta met pittige tomatensaus. In de variant die Johan kreeg zat ook gehakt in de tomatensaus. Een soort bolognesesaus dus, maar dan pittiger. Hij vond het heerlijk! Aangestoken door Johan zijn enthousiasme ging ik thuis zelf aan de slag. Deze rigatoni diavola is het smakelijke resultaat. Johan vond hem nog lekkerder dan bij de Italiaan!

Wereldgerecht, Thema recepten, Italiaanse recepten, Mannenvoer, Hoofdgerecht, Pastarecepten, Snel

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(0 stemmen)
3 reacties

Verdeel je liefde

  1. Willemijn

    Voeg je de peper op het eind toe of bak je dit mee?

    1. Hoi Willemijn, het kan allebei. Hoe eerder je de peper toevoegt in de bereiding, hoe intenser de smaak.

  2. Belinda

    Ik heb toevallig gisteren de tomaten-gehaktsaus nog gemaakt. Heerlijk met spaghetti. Ik ga de pasta diavola zeker ook een keertje maken.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin