Gepofte aardappel met tzatziki en zalm

Ik ben dol op de smaak van gepofte aardappel. Zoveel smakelijker dan een gekookte aardappel! In de zomer leg ik de ingepakte piepers graag op de barbecue, bij minder mooi weer pof ik ze in de oven. Een heerlijk bijgerecht om te serveren met een lik kruidenboter, of serveer als hoofdgerecht gevuld met zelfgemaakte tzatziki en gebakken zalm. Dan is het feest!

Seizoen, Thema recepten, Zomerrecepten, Barbecuerecepten, Hoofdgerecht, Slank, Visrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(4 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin