Gepofte aardappel met tzatziki en zalm

Ik ben dol op de smaak van gepofte aardappel. Zoveel smakelijker dan een gekookte aardappel! In de zomer leg ik de ingepakte piepers graag op de barbecue, bij minder mooi weer pof ik ze in de oven. Een heerlijk bijgerecht om te serveren met een lik kruidenboter, of serveer als hoofdgerecht gevuld met zelfgemaakte tzatziki en gebakken zalm. Dan is het feest!

Thema recepten, Seizoen, Visrecepten, Slank, Barbecuerecepten, Zomerrecepten, Hoofdgerecht

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(0 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin