Een kijkje in de keuken week 26

Elke week gun ik je een kijkje in onze keuken. Geen gestileerde of opgeleukte foto’s van ons leven maar rauw beeldmateriaal, KeukenLiefde unplugged dus … komt ie!

Wil je niks missen? Volg ons live op Instagram! Heb je zelf ook een leuke foto gemaakt van een KeukenLiefde-gerecht? Deel hem dan op Instagram onder vermelding van #keukenliefde. Je foto wordt dan automatisch vertoond op de KeukenLiefde-homepage!

Maandag

We eten tagliatelle met broccoli, zalm en pestoroomsaus. Lekker!

Dinsdag

Vanavond eten we gebakken aardappels (Opperdoezer Ronde), salade en in de diepvries vond ik nog wat kippenkluifjes en bonenburgers die ik bak. De bonenburgers zijn wat te lang gebakken, maar nadat het zwarte korstje eraf is gesneden smaken ze nog prima.

Woensdag

Na de zware kost van maandag en gisteren heb ik vandaag zin in wat lichters. Ik maak een zomerse maaltijdsalade met perzik, tomaat, mozzarella en parmaham. Erg lekker, het recept ga ik binnenkort met je delen.

Donderdag

Ik neem overdag twee nieuwe kookvideo’s op: aardappelsalade van Opperdoezer Ronde en pasta met cherrytomaat, knoflook en parmezaan. ’s Avonds hoef ik dus niet meer te koken.

Vrijdag

Zelfgemaakte tomatensoep met bolletje knakworst! 🙂

Zaterdag

Ella-Marie is midden in de zomervakantie jarig en daarom vieren we vandaag alvast haar kinderfeestje. We  bakken en versieren cupcakes en ’s middags gaan we discobowlen.

Om zes uur ’s avonds zijn we weer thuis. Ella-Marie heeft al een frietje gegeten tijdens haar feestje maar Johan en ik hadden daar niet zo’n zin in. We maken een schaal lasagnette en een salade.

Zondag

Bitterballen en een drankje in de stad. ’s Avonds eten we een kliekje lasagnette met salade.

Ga je ook iets lekkers koken?

Deel een foto van jouw gerecht op InstagramFacebook, of Twitter met #keukenliefde. (Als je dit op Instagram doet wordt je foto automatisch vertoond op onze homepage in de rechter side bar.) Ik kijk ernaar uit om te zien wat voor lekkers jij op tafel tovert!

Volg je mij ook op YouTube? Elke zaterdag deel ik daar een nieuwe kookvideo met je! Abonneer je hier! (Het is gratis en uitschrijven kan op ieder moment.)

Een kijkje in de keuken, Inspiratie

Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde