Heb je vragen, opmerkingen of misschien een leuke tip? Laat het ons weten!
Δ
In het eerste deel van ‘De lekkerste Wereldgerechten’ nam ik je mee naar Duitsland, Afrika, Indonesië, Amerika, Nederland en Griekenland....
Rodekool kocht ik vroeger altijd in een potje. Ik kreeg hem gewoon nooit zo lekker als mijn moeder het...
Elke week gun ik je een kijkje achter de schermen bij KeukenLiefde. Geen gestileerde of opgeleukte foto’s van ons...
Jaaaaaa, ik heb een slowcooker! Eindelijk. Al lange tijd zat ik eraan te denken om er een te kopen,...
Ga er maar eens goed voor zitten, schenk jezelf wat te drinken in en zak lekker onderuit. Elke zondag...
Gisteren deelde ik deze gevulde speculaaskoeken, vandaag zijn de speculaasmuffins aan de beurt! Een heerlijk luchtig en smeuïg cakeje...
Gesponsord — Morgen zetten Sinterklaas en zijn pieten weer voet aan Nederlandse wal. Hoogste tijd dus om mijn favoriete sinterklaasrecept...
Gesponsord — Terwijl de kou en motregen op ons neerdaalt, denk ik met warme gevoelens terug aan afgelopen zomer....
Op appeltaart en chocoladetaart na (de lijst wordt steeds langer) is worteltaart — ook wel bekend als carrot cake — mijn...
Deze romige pasta met cherrytomaat-mascarponesaus is ideaal om te maken als je weinig tijd hebt. Hij staat in een mum...
Elke eerste zaterdag van de maand deel ik op ons YouTube-kanaal een video met beelden van gezellige eetmomenten en avonturen die...
Ik kon vroeger geen bakker binnenlopen zonder een kwarkbol te kopen. Ik dacht dat ik er schaamteloos van kon genieten omdat hij...
Vroeger was ik dol op de Wereldgerechten van Knorr. Vooral toen ik net op mezelf woonde en nog weinig...
Ik ben dol op bolognesaus! Ik bereid hem net zoals stoofvlees en laat hem enkele uren op een sudderplaatje pruttelen....
Na het plaatsen van een foto op Instagram en Facebook van deze ovenschotel met stoofvlees en rodekool vroegen jullie massaal...