De lekkerste Wereldgerechten #2

In het eerste deel van ‘De lekkerste Wereldgerechten’ nam ik je mee naar Duitsland, Afrika, Indonesië, Amerika, Nederland en Griekenland. Vandaag gaat onze culinaire ontdekkingsreis verder!

In dit tweede deel neem je mee naar Zweden, Thailand, Italië, Mexico, Rusland en België. Uit deze landen deel ik wederom een populair hoofdgerecht dat je heel makkelijk en snel zelf kunt maken.

Klaar om op reis te gaan? Let’s go! 

Zweedse gehaktballetjes

Zweedse gehaktballetjes (Köttbullar)

Thaise Kip siam

kip siam-1099

Italiaanse Calzone

Mieks Special: calzone met ham en champignons

Mexicaanse Wraps

Mexicaanse wraps

Russische Kurnik

Kurnik - Russische koepelpastei

Belgische stoofvlees

Stoofvlees van Belgische chef-kok Peter Goossens

Kiprecepten, Vleesrecepten, Hoofdgerecht

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(0 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin