De lekkerste Wereldgerechten #2

In het eerste deel van ‘De lekkerste Wereldgerechten’ nam ik je mee naar Duitsland, Afrika, Indonesië, Amerika, Nederland en Griekenland. Vandaag gaat onze culinaire ontdekkingsreis verder!

In dit tweede deel neem je mee naar Zweden, Thailand, Italië, Mexico, Rusland en België. Uit deze landen deel ik wederom een populair hoofdgerecht dat je heel makkelijk en snel zelf kunt maken.

Klaar om op reis te gaan? Let’s go! 

Zweedse gehaktballetjes

Zweedse gehaktballetjes (Köttbullar)

Thaise Kip siam

kip siam-1099

Italiaanse Calzone

Mieks Special: calzone met ham en champignons

Mexicaanse Wraps

Mexicaanse wraps

Russische Kurnik

Kurnik - Russische koepelpastei

Belgische stoofvlees

Stoofvlees van Belgische chef-kok Peter Goossens

Hoofdgerecht, Kiprecepten, Vleesrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(0 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin