Achter de schermen week 43

Achter de schermen week 43

Elke week gun ik je een kijkje achter de schermen bij KeukenLiefde. Geen gestileerde of opgeleukte foto’s van ons leven maar rauw beeldmateriaal, KeukenLiefde unplugged dus … komt ie!

Wil je niks missen? Volg ons live op Instagram! Heb je zelf ook een leuke foto gemaakt van een KeukenLiefde-gerecht? Deel hem dan op Instagram onder vermelding van #keukenliefde. Je foto wordt dan automatisch vertoond op de KeukenLiefde-homepage!

Maandag

Ik sta in de Gelderlander!

week43-0213

O, en ik neem twee kookvideo’s op. Ik maak een arretjescake en speculaasmuffins. Ze zijn heerlijk!

Dinsdag

Vanavond zijn de Food Blog Awards 2016. Ik ben finalist in de categorie Foodblog van het jaar 2016! Mijn concurrenten zijn Sandra van Leuke Recepten, Rens Kroes, Pauline van Pauline’s Keuken en Brenda van Brenda Kookt. Stuk voor stuk topblogs met duizelingwekkende bezoekersaantallen. Ik stort me overdag op mijn werk en probeer mezelf niet gek te maken. Als Johan thuiskomt eten we snel wat — we delen samen een pizza met wat sla erbij.

week43-8865

En dan is het tijd om ons klaar te maken. Ik trek mijn nieuwe Steps jurkje aan!

Klaar voor de Food Blog Awards 2016!

Klaar voor de Food Blog Awards 2016!

En dan gaan we samen met mijn schoonmoeder en schoonzus op weg naar het Naarderbos in Naarden.

Bekijk hier alle foto’s van de avond.

Woensdag

Deze aardige jongeman van Gkazas Olijfolie staat op de stoep met wel een heel leuk kistje: een mini-olijfboompje en fles olijfolie! Ze staan symbool voor onze eigen olijfboom in de bergen van Kreta op het landgoed van de familie Gkazas. We krijgen de boom ’te lease’ en de opbrengst is voor ons. Hoe leuk is dat! Ik mag trouwens ook zo’n kistje weggeven aan een KeukenLiefde-volger. Houd onze facebookpagina goed in de gaten, want hier ga ik binnenkort de winactie delen.

Ook ontvang ik een pakket van Delicious. Zij bestaan 10 jaar en laten ons kennismaken met enkele producten uit de eerste Delicious-productlijn. In het pakket vind ik koffie, thee en jam. Binnenkort maar eens proeven. Ik ben benieuwd! De Delicious-producten zijn verkrijgbaar via deliciousmagazine.nl/foodshop.

week43-2

Vanavond eten we rodekoolstamppot met hamburgers. Of eigenlijk zijn het cheeseburgers want ik legde er een plakje kaas op.

’s Avonds laat genieten Johan en ik nog van een paar stukjes worst. We zitten momenteel in een worst-fase.

week43-1019

Donderdag

Omdat Ella-Marie een studiedag heeft, heeft Johan vrij genomen en gaan we met z’n drieën een dagje naar de Julianatoren.

We sluiten de dag af met een hapje eten bij Tres Tapas & Winebar in Tiel.

Vrijdag

Nog meer leuke post! Van Blond Indians krijg ik een supergave denim schort en stoere denim ovenwanten. Die maak ik Johan vast heel blij mee! Ze verkopen trouwens nog veel meer stoere dingen zoals bier, olijfolie, Spaanse messen, tafelkleden etc. #leukecadeautip!

We eten ’s avonds het laatste restje rodekoolstamppot met rookworst erbij.

week43-0347

Zaterdag

Mijn moeder is maandag jarig en viert haar verjaardag vanavond zoals elk jaar met een etentje. Mijn moeder heeft stoofvlees, rodekool, spruitjes, aardappel-knolselderijpuree, spekjes en appelmoes gemaakt. Mijn tante neemt boerenkoolstamppot en Hema rookworst mee en ik oesters. Wat een combi hè, oesters en stamppot. Haha, maar wel lekker!

Zondag

Op social media zie ik de een na de andere foto voorbij komen van de Hollandse appelcake en ik kreeg er zelf ook weer zin in. Ik ging dus vroeg mijn bed uit om te bakken. Een klein wollig beertje stond naast me om de lepel af te likken.

Toen de appelcake uit de oven kwam, gingen we in één moeite door met het bakken van croissants. Van al dat gebak krijg je honger!

week43-0382

O, het kleine wollige beertje bakte ook nog een paar koekjes …

Ik zet de nieuwsbrief klaar voor morgen. We moeten nog even een mooi plekje zoeken voor de Food Blog Award, tot die tijd staat hij in de keuken. 🙂

week43-0379

’s Middags gaan we op bezoek bij de oma van Johan. Met een stukje appelcake natuurlijk!

Ik heb ’s avonds niet zoveel zin meer om te koken dus Johan duikt de keuken in. We eten taco’s met gehakt en allemaal lekkere dingen erbij zoals guacamole, zure-roomdip, sla, geraspte kaas, salsasaus en ovenfrietjes. Mmmm … Feestmaal!

Dat was het weer voor deze week!

Ga jij ook iets lekkers koken?

Deel een foto van jouw gerecht op InstagramFacebook, of Twitter met #keukenliefde. (Als je dit op Instagram doet wordt je foto automatisch vertoond op onze homepage in de rechter side bar.) Ik kijk ernaar uit om te zien wat voor lekkers jij op tafel tovert!

Volg je mij ook op YouTube? Elke zaterdag deel ik daar een nieuwe kookvideo met je! Abonneer je hier! (Het is gratis en uitschrijven kan op ieder moment.)

Een kijkje in de keuken, Inspiratie

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde